2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغذیه مقوی و پر از ویتامین

دوری کردن از استرس و خوشحال نگه داشتنش

مراقبت دکتر و ارائه خدمات درست و با دقت از طرف دکتر

این سه تا فاکتور حفظ بشه از اونی که فکرشو بکنید خیلی بهتر میره جلو.

در حد مرگ همه استرس داریم و ناراحتیم

ببین استرس ؤ ناراحتی اگر برای او ناراحت هستید جلوی چشم خودش ناراحتی و گریون نکنید روحیه ش ضعیف میشه.

لطفاً جلوی اون فقط با عشق باشید و بهش قوت قلب بدید.

غذای خوب بزارید جلوش

دکتر ببرید منظم.

الان بیشتر از هر وقتی به عشق و حمایت شما نیاز داره

گریه و شیون هیچ درست نمیکنه

ببین استرس ؤ ناراحتی اگر برای او ناراحت هستید جلوی چشم خودش ناراحتی و گریون نکنید روحیه ش ضعیف میشه. ...

کلا خوابیده اصلا نمیتونه بلند بشه

پمپرز میشه دسشویی نمیره

غذا هم میزارن دهنش

سر دست کتف گردن کمر لگن بیشتر از همه لگن 😭😭

اگر دکتر گفته امکان بهبودی کامل هست سه ماه الی شش ماه الی یک سال طول میکشه گاهی.

و اگه محدودیت حرکتی نداشته باشه بعدش بعد دوران بهبود و جوش خوردن استخوان ها دوباره میتونه با ورزش های ملایم و با کلام فیزیوتراپی برگرده به حالت نرمال خودش

من بزرگترین نصحیتم بهت اینه مراقبت روحیه ش کنید بهش اعتماد به نفس بدید این مهم ترین فاکتوره

عمه ی من وضعش داغون بود پسراش انقد هواداریشو کردن که مامان من قویه مامان من زود خوب میشه و یه جوری حرف میزدن در موردش انگار که عمه ی من بروس لی هست و قوی ترین فرد جهانه ،اخرش عمم خوب شد هنوز محدودیت حرکتی داره ها اما به زندگی عادیش برگشت