2777
2789
عنوان

وسایل خونه ارثی رو چکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست
اصلاعمم نذاشت چیزی بمونه یخچال و تلویزیون و... چی؟

شما ک میگی مامانت چیزی از وسایل متوفی نمیخاد

حالا هرچی دیگه بزار همون بقیه استفاده کنن

مال مادربزرگ من یه دونه خاله دارم شبانه همه چیو بار زد برد

چنتا کاسه و بشقاب موند دادن ب مادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا یه تیکه وسیله برای یادگاری مث یه بشقاب یا ظرف دکوری هر چیزیببخشیدولی اون دیگه شعورشو ب صفر رسون ...

اره واقعا مامانم گفت میخواستم یه یادگاری عکس بردارم دیدیم همه رو خالی کرده عین دزد ها

هفته اول پتو و لحاف ها بعد وسایل برقی و تابلو ها

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

شما ک میگی مامانت چیزی از وسایل متوفی نمیخاد حالا هرچی دیگه بزار همون بقیه استفاده کنن مال مادربزرگ ...

نمیخواد استفاده کنه ولی بقیه چیز هارو عمم میگه بفروشید پولشو بدید

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

اصلاعمم نذاشت چیزی بمونه یخچال و تلویزیون و... چی؟

اگه داخل خونه نمیرید و ازش استفاده نمبکنید

این جور وسایل رو بدین به نیازمندا الان کلی ادم نیازمند هست که یخچالشون خرابه یا تلویزیونشون و ....

کلی هم ثواب داره واسه متوفی

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

اگه داخل خونه نمیرید و ازش استفاده نمبکنید این جور وسایل رو بدین به نیازمندا الان کلی ادم نیازمند هس ...

اگه بزارن چرا که نه