2777
2789
عنوان

شیمی یازدهم🧪👩🏻‍🔬

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 49 پست
سنگینتره کلا یه مقدار رتبم ۱۸۰۰ منطقه ۱ تراز کلم ۹۶۰۰ شد

آره واقعا حجم کتابا خیلی از دهم بیشتر شده

آفرین تبریک می گم🥰

معدل و میانگین درصد تون چند بود؟ کدوم دانشگاه؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

من

دو هفته نتونستم درس باونم انفولانزا

گرفتم الان بعدش ی جوری رها کردم واقعا نمیدونم چرا ساعت خوابم و مطالعه ام بهم ریخته

صبح دیر بیدار میشم

و وقتی دیر بیدار میشم دیگ انگیزه ندارم درس بخونم

قبلا ساعت مطالعه ام بد نبودش ۹ ساعت اینا میخوندم

چیکار کنم 😭😭😭

خیلی ناراحتم از طرفی افسرده شدم ی ماه بیرون نرفتم

شما برای کنکورتون حذفیات داشتید ؟

نداشتم

ولی اواخر خب تو جمع بندی یکسری از مباحث خاص رو که حالا واقعا دیگه مشکل داشتم و حدس میزدم شاید نتونم تستشو بزنم دیگه وقت روش نزاشتم

معدلم ۱۹ و نیم حدودا درصدا هم میانگین حدودا پنجاه دانشگاه ایران

خیلی عالیه

برای نهایی کتاب های کمک درسی هم خوندین ک معدل تون بالا شد؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

من دو هفته نتونستم درس باونم انفولانزا گرفتم الان بعدش ی جوری رها کردم واقعا نمیدونم چرا ساعت خوابم ...

ببین باید دیگه ادامه بدی

توقع اینو نداشته باش مثلا هر روز حتما نه ده ساعت بخونی یکسری روزا هستن واقعا ادم مشکل داره نمیتونه مثلا اون روز با ساعت مطالعه کمتر بخون

ولی هیچوقت اینطوری نباش که یکروز کامل بیای هیچی نخونی این بدترین کاره

حتی اگه شده یک ساعت ولی بخون

هیچوقت کامل ول نکن

حالا هم دوباره کم کم ساعت مطالعه رو ببر بالا

معدلم ۱۹ و نیم حدودا درصدا هم میانگین حدودا پنجاه دانشگاه ایران

راهکاری دارین بیشتر درس بخونم؟

ساعت مطالعه ام از ۴/۵ ساعت بالاتر نمی ره🥲

فرمول بیست

برای همه درسا؟

فعلا با همینا لذت ببر که 12 پاره ای

خدا رحم کنه😱

آتتالپی اینا راحتن؟