2777
2789
عنوان

با مردی که قهر میکنه چیکار کنیم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 44 پست
کادو روز زن نخریده برام من فقط بهش گفتم حداقل یه گلی میخریدی برام، حالا رفته تو قیافه سرد جواب پیامم ...

حتی اگه بخای بگی شرایطشو نداشته نتونسته وقت نکرده

بازم اون باید ابراز پشیمونی میکرده ک نتونسته قهر کردنش چیه😐؟

کادو روز زن نخریده برام من فقط بهش گفتم حداقل یه گلی میخریدی برام، حالا رفته تو قیافه سرد جواب پیامم ...

دست پیشی گرفته پس نیفته کادو روز زن نخریده قهرم کرده . انگار ایطو ک معلومه تو باید براش کادو بگیری تا آشتی کنه :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی اگه بخای بگی شرایطشو نداشته نتونسته وقت نکردهبازم اون باید ابراز پشیمونی میکرده ک نتونسته قهر کر ...

آره واقعا برام عجیبه😐 منم آدمی نیستم بگم تو حتما باید فلان چیزو میخریدی، شب قبلش بیرون بودیم ب پیشنهاد خودم با پول تو جیبی جمع کرده بودم برا مادرامون هدیه خریدیم حتی نگفت حالا خودت هیچی نمیخوای بخری، در صورتی پول هم اندازه یه کادو کوچیک داشت

دست پیشی گرفته پس نیفته کادو روز زن نخریده قهرم کرده . انگار ایطو ک معلومه تو باید براش کادو بگیر ...

براش گل صورتی با پاپیون صورتی میخرم والا که😐🎀🌸

تنها راه درست کردن ماجرا اینه که انقدررررر باهاش حرف نزنی و سرد بشی مث خودش که کوتاه بیاد

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

یه آهنگ بود میگفت من که نازتو میکشم اونو بذار براش بگو عه خانومی ناناحت نشو

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
تنها راه درست کردن ماجرا اینه که انقدررررر باهاش حرف نزنی و سرد بشی مث خودش که کوتاه بیاد

ایم دفعه همین کارو میکنم، تو این یه سال همیشه اوضاع همین بوده حتی وقتی صددرصد خودش مقصر بوده

ایم دفعه همین کارو میکنم، تو این یه سال همیشه اوضاع همین بوده حتی وقتی صددرصد خودش مقصر بوده

مرد به قهر عادت کنه بد میشه

انقد قهر بمون که مجبور بشه کوتاه بیاد

اون دور و برش ناز کش دیده هوا ورش داشته

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

[QUOTE=403790166]دست پیشی گرفته پس نیفته کادو روز زن نخریده قهرم کرده . انگار ایطو ک معلومه تو با ...

حیف ایموجی میفرستم نمیادددد خندم گرفت

خواهر ان شاءالله خوشبخت بشی اینا هم میگذره
ان شاءالله نامزدت هم کم کم پخته تر بشه دیگ قهر نکنه

عزیزم باهاش صحبت کن و متوجهش کن اگه مشاوره میاد برین مشاوره، هر کاری لازمه انجام بده تا متوجه بشه این رفتار درست نیست

زندگی کردن با ادمی که برای هرچیزی قهر میکنه و نمیخواد راجبش صحبت کنه و حل کنه واقعا سخته و اعصاب فولادی میخواد