2777
2789

خانواده بحثش جداس منظورم دوست و رفیقه

من مدتیه از یکی خوشم اومده میخوام بهش پیام بدم و سر صحبتو باز کنم ببینم رل داره یا ن ولی با اکانت خودم نمیتونم برم پیویش چون اشناعه طرف

بعد من با خط دوستم تو روبیکا اکانت دارم ولی این پسره ک میگم ی ماهه تو روبیکا ان نشده

میخاستم تو ایتا بهش پیام بدم ب دوستم گفتم کد برات میاد برام بفرست قبول کرد اصلا هم حرفی نزد ولی دو سه بار من زدم ارسال کد بهش میگم برات اومد میگه نه حتی تماس هم گرف برای خوندن کد تایید ولی گفت ن هیچ کدی نیومده در حالیکه واس ما اینطور نیس بلاخره کد ارسال میشه..

الان من موندم چیکار کنم واقعا از پسره خوشم میاد😭دخترعمم میگ شمارشو بده من پیام بدم ولی بهش اطمینان ندارم میگم ممکنه بامن سر لج بیفته بره ب پسره بگه ک از طرف من پیامش داده

بگید چیکار کنم🥲🥲

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راستشو بخوای

بنظرم خواسته زیادیه

من از رفیق صمیمی بیست سالم هم نمیخوام که برم رو اکانتش!

رو حریم شخصیش!

برو یه سیمکارت بخر از این اعتباریا

باهاش برو تکست بده بهش.

تازه اگه بخوای تلگرام پیام بدی

شماره مجازی از نامبرلند بخر

من خریدم معتبره

دوستت چقد دروغ گوعه بدبختتت گدا سر یه اکانت ایتاهم دروغ

اره مطمئنم براش ارسال شده این نداد بمن

اکانت روبیکاش دستمه دیروز هرچی بهش گفتم نمیخام دیگ اکانتو گفت باشه دستت لازمت میشه من نمیخام باز الان اینحوری رفتار میکنه

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

خب راستشو بخوایبنظرم خواسته زیادیهمن از رفیق صمیمی بیست سالم هم نمیخوام که برم رو اکانتش!رو حریم شخص ...

اصلا تو ایتا اکانت نداره حتی اکانت روبیکاشم دستمه گفتم نمیخام گف دستت باشه لازمت میشه

کاربری دست سه تا دوسته👀💕