2777
2789
هیچی حتی تبریک هم نگفت من نامادری دخترش هستم بعد ۱۱ سال ترو خشک کردن امسال تولد دخترش رو به خاطر یه ...

خدا هست شاهد و ناظر

شما برای بچه مادری کن

خدا هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گل خرید چون امروز فهمیدیم که باردارم برام باکس گرفته بود بعدش باهم رفتیم برام کادو هم گرفت درحد۳ توم ...

تبریک میگم

عزیزم برام چهل تا نذر نمک گفتی ؟ امروز یه کارهایی کردم که خودم از خودم بدم میاد

ولی مشکل تقریبا تا نصفه حل شده

یه حرفی گفتم انگار بی اختیار بود خودمم ناراحت شدم کاش نمیگفتم میخوام برم فردا از شریک همسرم عذرخواهی کنم واقعا اون حرف رو چرا زدم خیلی ناراحتم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وایییییتصورت کردم خندم گرفت شرمنده🤣🤣🤣

نخند دارم روانی میشم میگم کاش نمیرفتم ولی اگه نمیرفتم الان مشکل همونطور پابرجا بود

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نخند دارم روانی میشم میگم کاش نمیرفتم ولی اگه نمیرفتم الان مشکل همونطور پابرجا بود

اتفاقا کار خوبی کردی رفتی عزیزم

اگه نمیرفتی به قول خودت مشکل هنوز موندگار بود

ولی تصور اینکه مثل مبصر رفتی بالا سرشون وایستادی خیلی بامزه هست🤣🤣🤣

اتفاقا کار خوبی کردی رفتی عزیزم اگه نمیرفتی به قول خودت مشکل هنوز موندگار بود ولی تصور اینکه مثل مبص ...

آخه از روی عصبانیت یه حرفی گفتم طرف ناراحت شد

دوست نداشتم دل بشکنم کنترل زبونم انگار از اختیارم خارج شد

با اینکه بهمون ظلم کرده دوستی خاله خرسه طور بود

ولی فردا میرم ازش عذر خواهی میکنم

آره فکر کن از عصر تا آخر شب نشسته بودن حساب کتاب میکردن درحالبکه یک هفته بود سایه همو با تیر میزدن

آخه از روی عصبانیت یه حرفی گفتم طرف ناراحت شد دوست نداشتم دل بشکنم کنترل زبونم انگار از اختیارم خارج ...

خب پس بهترین کارو کردی

بعضی وقتا ناخواسته حرفی پیش میاد که طرف مقابل ناراحت میشه و اینکه آدم اینقدر عاقل باشه که عذرخواهی کنه به نظرم قابل تحسینه

خب پس بهترین کارو کردی بعضی وقتا ناخواسته حرفی پیش میاد که طرف مقابل ناراحت میشه و اینکه آدم اینقدر ...

😢