2777
2789
عنوان

بچه ها امشب مهمون داشتم حالم گرفته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 33 پست
وا چ ربطی داره خب طبیعیه آدم برا مهمونی غذا بیشتر درست میکنه ک ی وقت کم نیاد ما در شوهرت حرف بیجایی ...

یه جوری گفت انگار من بلد نیستم. گفت باید پیمونه میکردی.

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم کلا همبشه غذا باید در حد همون سه چهار نفر زیاد بیادچون اگه دقیقا به اندازه باشه مهمونا تعارف می ...

منم یه خواهر شوهر دارم این مدلی

کاربری اولم نیست گفتم تا بدونید😉😉😉 دیگه این بار نمیخوام بترکم 😂😂   بچه ها تو تاپیک های جوک وسوتی تگم کنید 🥰🥰🥰
مادر شوهرم. یه جوری گفت حس بد گرفتم

ولش کن عزیزم

شخصیت خودتو قوی کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم اینجوریم اشتهام زیاده کم بخورم به لزره میوفتم

منم🤣

ولش کن عزیزمشخصیت خودتو قوی کن

دستم به کم نمیره. دوس دارم. زیاد باشه تا کسی تعارف نکنه.

منم یه خواهر شوهر دارم این مدلی

دیدی چقد زشته؟

پس خوبه که تو مثل اونا نیستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببخشید ولی زر زده اهمیت نده اصلا حالا اگه کم میومد ی چیز دیگه میگفت

آره حتما

دستم به کم نمیره. دوس دارم. زیاد باشه تا کسی تعارف نکنه.

کار خوبی میکنی

مادرشوهر خواهرشوهرتم طوری که گفتی خودشون گدابازی در میارن به نظرشون غذات زیاد بوده

دیدی چقد زشته؟پس خوبه که تو مثل اونا نیستی

ن نیستم هرکیم اومده خونم. کیف کرده

کار خوبی میکنیمادرشوهر خواهرشوهرتم طوری که گفتی خودشون گدابازی در میارن به نظرشون غذات زیاد بوده

آره. ما برای خودمون عادی بود. چون. فردا میخوریم. همیشه شوهرم میگه. زیاد درست کن شرمنده نشی سر سفرع

واا غذای ما همیشه اندازه ۱۰ نفر زیاد میاد چه زشتی داره ؟میدیم مهمون ببره برای نهارش یکمم برای نهار ف ...

منم فکرم این بود بدم به مادرشوهر م ولی بعدش زورم اومد

اتفاقا خوبه بهتر از اینه که کم بیاد همه با رودرواسی بخورن که.

آره این خیلی بده