2777
2789
عنوان

خیلی درد دارم از پس بچه برنمیام دیروز صب سز شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگفتی چرا سز شدی طبیعی نشد علت چی بود

بریچ و پنیک دو تا دلیل ولی باد این زایمان فهمیدم

جفتش دردش یکیه و واقعا طبیعی بهتره حالا من ترس جراحیم داشتم و طبیعی میخواستممنتها نمیشد دیگ سزارین نمی ارزه ب 10 روز درد کشیدن

یه عده میگن طبیعی جیغ و داد داره موقع فشار شکمی بعد سز هزاران مرتبه بد تر از درد طبیعیه

حالاذاز صب ک مرخص میشم برم خونه هودم میزارم اینجا ک با التماسه

ببین عزیزم یه نکته بهت بگم که اگه خودم میدونستم کمک بیشتری بود برام من همسرم کنارم بود کس دیگه نبود پیشم ۱-نوزاد رو خیلی زیاد نپوشون که اذیت بشه ۲-بچه هر دفعه که گریه میکنه صرفا به خاطر کثیف بودن پوشک یا گشنگی نیست گاهی اوقات فقط و فقط به آغوش مادر احتیاج داره چون تا سه ماه بعد به دنیا آمدنش هم هنوززززز احساس میکنم تو شکم مادر هست سعی کن فارغ از شیر دادن یا پوشک عوض کردن به این مسئله اهمیت بدی ۳- سعی کن گاهی اوقات قنداقش کنی که این حس خوبی به نوزاد میده چون حس میکنه هنوز تو اون جای گرم و نرم رحم مادر هست

ببین عزیزم یه نکته بهت بگم که اگه خودم میدونستم کمک بیشتری بود برام من همسرم کنارم بود کس دیگه نبود ...

مرسی گلم

اره اتفاقا قنداقه و هی میزارمش تو بغلم

منتها شیر خشک میدم میگم نکنه نمیسازه

هرکار کردیم شیر خودم نشد داشت ضعف میکرد

بریچ و پنیک دو تا دلیل ولی باد این زایمان فهمیدم جفتش دردش یکیه و واقعا طبیعی بهتره حالا من ترس جراح ...

بچه ی منم بریچ بود و سز اجباری شدم ولی از خدام بود چون از طبیعی فراری بودم بعد سزارین اذیت شدم ولی من تحمل دردهای طبیعی رو نداشتم

آب سماور یا آب جوشیده که ولرم شده راحت قابل خوردن با شیشه کمی بدید بخورد دیگه گریه نمیکنه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

مرسی گلم اره اتفاقا قنداقه و هی میزارمش تو بغلم منتها شیر خشک میدم میگم نکنه نمیسازه هرکار کردیم شیر ...

درسته شیرت کمه ولی بزار مک بزنه هر چقدر مک بزنه غده های شیری زودتر فعال میشه رفتی خونه زیر دوش آب گرم سینه هاتو ماساژ بده غذاهایی که شیر روز زیاد میکنه هم بخور .شیر خشک چی بهش میدی ؟؟؟

بچه ی منم بریچ بود و سز اجباری شدم ولی از خدام بود چون از طبیعی فراری بودم بعد سزارین اذیت شدم ولی م ...

ماستژ شکمی خیلیییی وحشنثتناک نبود؟ من ک طی این دو روز دلم میخواد بمیرم و درد نکشم دیگ😪

درسته شیرت کمه ولی بزار مک بزنه هر چقدر مک بزنه غده های شیری زودتر فعال میشه رفتی خونه زیر دوش آب گر ...

نان 1 نثشته روش میدیم اینو بعدش یکم بالا میاره سعنی نساخته بهش؟

بعد از اول هی عوق میزد و میداد بیرون سینه رو اصلا نمیگرفت منم میدیدم قندش میفته دیگ شیر خشک شروع کردم