2777
2789

مادرشوهرم همیشه میگفت یه حوله بنداز بغلت 

خودت هم بشین 

بجه رو بذار رو حولهو بشورش تا لیز نخوره

یا تو تشت حموم حوله بنداز و بچه رو بذار توش و بشورش

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
مادرشوهرم همیشه میگفت یه حوله بنداز بغلت  خودت هم بشین  بجه رو بذار رو حولهو بشورش تا لی ...

مرسي عزيزم خيلي سخته همش فكر مي كنم داره ميفته به خصوص سرشو كه ميشورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونه بشینه، تو لگنش رو اسفنج مخصوص بشون.

با یه دست نگه ش دار که نیفته

با دست دیگه ت هم بشور

اگه نمیشینه، رو چهارپایه بشین، رو شکم بذارش روی ران هات. اول پشتش رو بشور

بعد به پشت بخوابون رو پاهات، روش رو بشور.

اخرم سرش رو بشور

مراقب باش سر نخوره فقط

اگه سختته یه حوله زیر دستت بنداز 

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

حتما یه خشک کن یا حوله بنداز روپات بچه رو بذار رو اون با یه دستتم همیشه رون پاشو بگیر که سر نخوره اگرم وان مخصوص نی نی داشته باشی که خیلی راحته

من دارم میمیرم از خواب ولی دخترم نمی خوابه رو پامه😥😥😥😥

اگه میتونه بشینه، تو لگنش رو اسفنج مخصوص بشون. با یه دست نگه ش دار که نیفته با دست دیگه ت هم بشور ...

مرسي عزيزم تا الان كمك داشتم الان بايد تنها ببرمش  استرس دارم 

بنظرم وقتی که همسرت یا کسی خونتونه ببرش .... اول خودت برو تنهایی حموم ..خودت رو بشور ... اینجوری خودت تمیز میشی و حموم هم گرم میشه بعد بگو بچه رو بهت بدن ... بچه رو بزار رو پاهات و تند بشور ...مواظب باش لیز نخوره ....کف تو چشمش نره ... زیاد فشارش ندی ... وقتی هم میبریش زیر دوش کل بدنش رو نبر زیر دوش نفسش بند بیاد اروم اروم آبش بکش یا اگر از اب میترسه با سطل اب بریز که دوش ترسش رو بیشتر نکنه 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
مرسي عزيزم تا الان كمك داشتم الان بايد تنها ببرمش  استرس دارم

نترس بابا

من از روز اول خودم تنها میبردمش

طوری نمیشه

نگران نباش

فقط دقت کن

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
حتما یه خشک کن یا حوله بنداز روپات بچه رو بذار رو اون با یه دستتم همیشه رون پاشو بگیر که سر نخوره اگ ...

مرسي عزيزم

واي خوابو نگو از ٥ صبح بيدار شده كلا يك ساعت نخوابيده ، همشم بغلمه بذارمش زمين فوقش ده دقيقه ميمونه 😭

بشینرو صندلی حوله بذار رو پات  بچه رو برعکس بگیر رو پات قشنگ ی دستشو از بازو  بگیر از پشت سر آب بریز اروم بشورش حال میاد 😍

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
بنظرم وقتی که همسرت یا کسی خونتونه ببرش .... اول خودت برو تنهایی حموم ..خودت رو بشور ... اینجوری خود ...

واي مرسي عزيزم چه نكته هاي خوبي گفتي دستت درد نكنه ، همش ميترسم اب بريزم سرشو بشورم نتونه نفس بكشه 😐