2821
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 42 پست

پیش دکتر یا مامای اشنا بری یا کلینیک خصوصی بری نمینویسنا.

مگه بری درمانگاه یا مرکزای دولتی شلوغ

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توروخدا راست میگی؟

اره فک کردی به بند انگشت رفته داخلش بدبخت شدی،نه احتمال اون خونم دیوارش بوده خراشیده شده،وگرنه بکارت خیلی سخت از بین میره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

2824
2823
2791
2779
2792