2777
2789

چون متاهلا دغدغه های متاهلی دارن بعد از بچه هاشون هم مدام با اونا دوباره از اول زندگی میکنن و سرشون گرمه خانم مجرد چی کار کنه؟ از طرفی از نظر آینده نگری هم بگین که چطوری فکر سن بالای خودشو بکنه بعدا به مشکل نخوره

اگه تو دانشگاه فیزیوتراپی بخونه و زبانش رو تقویت کنه در حد اینکه اگر نیاز شد بتونه تدریس کنه کافیه؟ یا مهارت بیشتری باید داشته باشه

چه تفریحی داشته باشه که نیاز به پارتنر و شوهر نباشه

فیزیوتراپی تا دکترا بره مطب بزنه نونش تو روغنه

با پولش هم بره سفر

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من بره یه بچه از بهزیستی بیاره بزرگ کنه هم عشق و محبت مادری رو تجربه میکنه و تنها نیست هم یه بچه خانواده دار میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

همون فیزیوتراپی کافیه برا آیندش که البته برا قبول شدن تو اون باید زبانت فول باشه البته از لحاط مالی براش کافیه ولی معنوی رو من نمیدونم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...