برای اولین بار بعد ب دنیااومدن رچم ک الان سه ماهشه اومدیم اینجا تودلم گفتم مادرشوهدم ک همیشه توپریرایی میخابه امشبو بچروشیر بده نصف شب ماخوابیم دیدم رفت تواتاق خابید بعدمیگن فرق نمیزارنا مادرشوهرا ولی همییشه خاهرشوهرم میاد اینجا میمونه عین ملکه ها تواتاق میخابه بچه ها جای مادرشوهرمن تاصبح
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
درسته شما شهر غریب چجوری بچه بزرگ کردی چجوری از پسش براومدی روزایی ک خسته شدی مریض شدی چ کردی 🙃
الان مهم اینه من میدونم و از قبلم میدونستم ،اونا مادرودخترن و رابطشون هم به من مربوط نیست، شاید توش از خودگذشتگی یه طرفه باشه و رابطه ی منو مادر همسرم هم فرق داره و یه رابطه ی متقابله. اون هرجور باشه برای من من هم مثل خودش،ودرحد خودش.
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن
ای وای ..از چی بود جیغاش..بچه منم نمیدونم چرا کولیکشو اینا تموم نمیشه دیونمون کرده شوهرم یسره میگ خا ...
از کولیک بود، شدیداً کولیک داشت، الان که سیبیلاشم درومده ماشالله
ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن
خخخخ عزیزممم ی بچه داری؟درمانی ام نداره کولیک.. هزارتا قطره داده از اول دکترش ...ولی فقط ترنجبین ارو ...
آره همین یه دونه
ان شالله خوب میشه
آره حتماً خوب میشه و بعدش فقط شیرینیه، زبون باز کردن و راه رفتن و...
ان شالله خداحفظش کنه برات عزیزم