2777
2789

اون دخترشه تو عروسش. فرقتون اینه.

هیچ وقت محبت زوری از کسی نخواه. انتظارت رو کم کن تا دلخور هم نشی. اگر هم گفت من فرق نمیذارم و فلان اونموقع بگو رفتاراتون اینو نمیگه.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته شما شهر غریب چجوری بچه بزرگ کردی چجوری از پسش براومدی روزایی ک خسته شدی مریض شدی چ کردی 🙃

الان مهم اینه من میدونم و از قبلم میدونستم ،اونا مادرودخترن و رابطشون هم به من مربوط نیست، شاید توش از خودگذشتگی یه طرفه باشه و رابطه ی منو مادر همسرم هم فرق داره و یه رابطه ی متقابله. اون هرجور باشه برای من من هم مثل خودش،ودرحد خودش.

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

ای وای ..از چی بود جیغاش..بچه منم نمیدونم چرا کولیکشو اینا تموم نمیشه دیونمون کرده شوهرم یسره میگ خا ...

از کولیک بود، شدیداً کولیک داشت، الان که سیبیلاشم درومده ماشالله

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

ولی خاهرشوهرام دوهفته اینجان دوهفته خونه مادرشوهرشون اونا بچرو جمع میکنن باور کن انقدر خاهرشوهرم خجس ...

عزیزم خودتو مقایسه نکن با هیچ کسی. اینجوری خودت اذیت میشی.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
از کولیک بود، شدیداً کولیک داشت، الان که سیبیلاشم درومده ماشالله

خخخخ عزیزممم ی بچه داری؟

درمانی ام نداره کولیک.. هزارتا قطره داده از اول دکترش ...ولی فقط ترنجبین اروم میکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تا صبح میخواستی بخارونی ؟ خب اگه خارش شدید داری باید بری پیش دکتر پوست و مو

خخخ جان؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تا صبح میخواستی بخارونی ؟ خب اگه خارش شدید داری باید بری پیش دکتر پوست و مو

خخخخخ بخارم...🤣🤣

خخخخ عزیزممم ی بچه داری؟درمانی ام نداره کولیک.. هزارتا قطره داده از اول دکترش ...ولی فقط ترنجبین ارو ...

آره همین یه دونه

ان شالله خوب میشه

آره همین یه دونهان شالله خوب میشه

ممنونگلم خداحفظش کنه

۳ماه ونیمه فکر کنم۶ ماهگی خوب شه 🤣

ممنونگلم خداحفظش کنه ۳ماه ونیمه فکر کنم۶ ماهگی خوب شه 🤣

آره حتماً خوب میشه و بعدش فقط شیرینیه، زبون باز کردن و راه رفتن و...

ان شالله خداحفظش کنه برات عزیزم