2777
2789

برای اولین بار بعد ب دنیااومدن رچم ک الان سه ماهشه اومدیم اینجا تودلم گفتم مادرشوهدم ک همیشه توپریرایی میخابه امشبو بچروشیر بده نصف شب ماخوابیم دیدم رفت تواتاق خابید بعدمیگن فرق نمیزارنا مادرشوهرا ولی همییشه خاهرشوهرم میاد اینجا میمونه عین ملکه ها تواتاق میخابه بچه ها جای مادرشوهرمن تاصبح

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دوهفته خونه مادرشوهرش دوهفته خونه مادرشوهرمن میمونه ..الان بچه هاش یکسالشونه هنو نرفته خونه خودش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرفتی خونه مامانت

مامانم اون دنیاس راه دوره 😄🫠🙃

حق میدم بهت تا ۶ماه ادم واقعا کم خوابی داره خیلی خوبه نزدیکان کمک حال ادم باشن

اصلا نیس محل نمیده فقط دختراش

یدونه پسر داره ک شوهرمنه ماام اولین بچمونه ولی ۳ هفته نیومدم اینجا ببینم میاد خونمون نیومد گفت بابا نیاورده منو گفتم بااسنپ میومدین گفت ازه باید خودم بیام

توام مثل خودش باش

کمکت کرد کمکش کن.نکرد عقب وایستا ازش توقع نکن.بالاخره اونم دستش زیر سنگ میمونه اونوقت دختر زبر و زرنگش بیاد کمکش

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

همه مادرشوهرا فرق میذارن، بعد میگن ما فرق نمیذاریم.

خداروشکر خانوادهٔ خودم مثل کوه در بزرگ کردن بچه هام پشتم بودن، وگرنه حتی یک ثانیه نمیتونستم روش حساب کنم.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

اخه چرا اینقدر توقع داری خب اون دخترشه شما چی حتی از مامانت هم توقع نداشته باش

خاهرشوهرام مادرشوهرشون از مادر خودشون بهتره بخدا شدنس فقط

توام مثل خودش باشکمکت کرد کمکش کن.نکرد عقب وایستا ازش توقع نکن.بالاخره اونم دستش زیر سنگ میمونه اونو ...

دراینده رومیگی؟ الان باید چکنم بفهمه یسره لبخند ب لبم واخلاق خوش نشون میدم

همه مادرشوهرا فرق میذارن، بعد میگن ما فرق نمیذاریم.خداروشکر خانوادهٔ خودم مثل کوه در بزرگ کردن بچه ه ...

خاهرشوهرای من ازمادرشوهرشانس دارن ک دوهفته خونه مادرشوهرشون میمونن دیگ