2789

بیاید در حق همدیگه دعا کنیم انرژی مثبت بفرستیم و دلمونو پاک کنیم از کینه و دشمنی

دعا کنید هرکی بدی کرد خدا هدایتش کنه وسرش به سنگ بخوره

توروخدا خواهرانه برا من دعا کنید الله زندگی و آبرومو نجات بده و هیچ اثری از گذشته در زندگیم نیاد و جدایی بین من و همسرم و پسرم نیفته الهی آمین.

الهی هزاربرابرش به زندگیاتون برگرده

الله کمک هممون باشه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی که همگی حاجت روا بشید و به خواسته های دلتون برسید و غم و غصه از همگی دور باشه.

لطفاً لطفا لطفا دعا کنید پسرم امتحانات دی ماهش رو با موفقیت بگذرونه و خدا در مسیر درست زندگی قرارش بده در شرایط خیلی خیلی بدی هستیم ،از ته دلتون براش دعا کنید شاید معجزه ای شه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
الهی آمین

الهی حاجت روا و عاقبت بخیر و دلشاد بشی

الهی هررررمشکلی داری ختم بخیر بشه

الهی زندگیت پر از عزتو سربلندی و برکت و محبت بشه الهی آمین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
برات حمدصلوات خوندم باردار شدن سمیه افزایش رزقو روزی و سلامتی جعفر حفظ جون و سلامتی علی اکبر

الهی آمین

خدا ازت راضی باشه

الهیییی الله به حق بزرگیش دامن سمیه رو با فرزند سالم و صالح سز کنه و زیر سایه پدر و مادرش عاقلت بخیر و خوشبخت و پر روزی و دلشاد بشه

الهی الله روزی و برکت بندازه تو مال و جان و خونه خوت و جعفر و خونوادت الهی امین

الله بحق بزرگیش دفع بلا کنه از علی اکبر و سلامت و سرحال باشخ و عاقبت بخیر و خوشبخت و سالم باشه همیشه الهی آمین

الهی که همگی حاجت روا بشید و به خواسته های دلتون برسید و غم و غصه از همگی دور باشه.لطفاً لطفا لطفا د ...

الهییییی آمیییین

الله ازت راضی باشه

الهی پسرت خوشبخت و عاقبت و بخیر و دلشاد بشه

الهی هر روز موفق تر از دیروز بشه

الهی خدا از راه بد و دوست بد حفظش کنه و در تموم امتحان زندگی و مدارس و دانشگاهش موفق و سر بلند بشه الهی آمین

الهی آمین سوره حمد و۱۴ صلوات فرستادم به نیت سرکار رفتن همسرم

الله ازت راضی باشه و ممنون

الهی الله بحق بزرگیش بهترین راه رو سرراهتون قرار بده

الله یه کار خوب و پر برکت و حلال قسمت همسر تون کنه

الهی زندگیتون پر از برکت و محبت و سربلندی بشه

ان شالله هرررمکشلی دارید ختم بخیر بشه الهی آمین

الهییییی آمیییین الله ازت راضی باشه الهی پسرت خوشبخت و عاقبت و بخیر و دلشاد بشه الهی هر روز موفق تر ...

خیلی ممنونم از لطفتون و دعای قشنگتون😘♥️

منم متقابلاً بهترین ها رو برای شما از خدا میخوام و از ته دلم آرزو می کنم به تمام خواسته های دلت برسی

@banooava

@nafasampesaram

خیلی ممنونم از لطفتون و دعای قشنگتون😘♥️منم متقابلاً بهترین ها رو برای شما از خدا میخوام و از ته دلم ...

خواهرم از ته دلت برام دعا کن خدا زندگیو آبرومو حفظ کنه و جدایی بینمون میفته

@o_ترانه_o

@اعتصامی

@آرزوهام3

خواهرم از ته دلت برام دعا کن خدا زندگیو آبرومو حفظ کنه و جدایی بینمون میفته

چشم حتما

من از ته دلم برات دعا می کنم و ان شاالله خدا قبول کنه.♥️