ppppllll مدیر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 66 عنوان شجاعی | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 20 پست خیلی کند پیش میره بچه های نوکنده خیلی جلو ترن نمیدونم چیکار کنم ویدئو هاشم خیلی طولانی تره ولی خب با شجاعی بهتر میفهمم از طرفیم وقتم میره.. 1404/09/20 | 23:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
min53vg7h7sd عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 2101 مم دوس دارم واس فیزیک تست زیادکار بشه الان به نظرتون شجاعیرو عوض کنم رحمانی ببینم یا از شجاعی بدتره رحمانی از شجاعی بهتره ولی اگه یحیوی ببینی خیلی بهتر از رحمانی هم هست
studentttttt عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 799 رحمانی از شجاعی بهتره ولی اگه یحیوی ببینی خیلی بهتر از رحمانی هم هست از چه نظر بهتره بدبخت شدم شجاعیرو برداشتم ینی یااا خدااا بی اراده ترین و تنها ترین آدم دنیا
min53vg7h7sd عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 2101 از چه نظر بهتره بدبخت شدم شجاعیرو برداشتم ینی یااا خدااا ببین عزیزم من طبق تجربم گفتم ولی یه چیزی یادت باشه تلاش خودته که موفقت می کنه همه این استادا یه درصد خیلی کمی تاثیر دارن ممکنه تو با شجاعی خیلی خوب یاد بگیری د بتونی موفق بشی اگه می بینی باهاش می فهمی و پیشرفت می کنی راهت ادامه بده
studentttttt عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 799 ببین عزیزم من طبق تجربم گفتم ولی یه چیزی یادت باشه تلاش خودته که موفقت می کنه همه این استادا یه درصد ... رحمانی مثلا چطور کارمیکنه که شجاعی اون مدل کارنمیکنه بی اراده ترین و تنها ترین آدم دنیا
studentttttt عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 799 ببین عزیزم من طبق تجربم گفتم ولی یه چیزی یادت باشه تلاش خودته که موفقت می کنه همه این استادا یه درصد ... میفهمم اما تست کارکردن تاالان یه دهمی بخوادازالان تست بزنه میتونه عقب افتادگیاروجبران کنه و همون سال اول دندونپزشکی تهران بیاره بعد باساعت مطالعه بالا بی اراده ترین و تنها ترین آدم دنیا
ppppllll مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 66 عذاب وجدان نمیگیری پولشون ندادین میبینین چون میگن راضی نیستیم الان یکی دیگه راضی نیست یکی دیگه عذاب وجدان میگیره به تو این وسط چه آسیبی میرسه؟