2777
2789
عنوان

دوستان عزیز تو رو خدا به دادم برسید علت بی خوابی شبانه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 23 پست
چند وقته اینجوری هستی؟

یه هفته ای میشه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و......)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و......)عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازیزور ...

۷ ۸ تاشو داشتم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

۷ ۸ تاشو داشتم

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه که درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه صفرا به تعادل برسه تا بیماری ریشه ای درمان بشه نه موقت

مثلا کسی که غلبه صفرا داشته باشه کم خونیش یا رفع نمیشه یا به سختی رفع میشه

رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

اینا علائم غلبه صفراست ریشه ی بعضی بیماریها همینه که درکنار درمان اون بیماری باید اصلاح مزاج بشه صفر ...

ممنونم ازتون

اخه منم ی وقتا میشم اونم مثلا یک هفته مونده ب پریودم

وای دقیقا یه هفته قبل پریود بود البته میگم که من بار اولمه این جوری شدم