2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 80 پست
اره

این کارو نکنننن

بیا من تجربه دارم

سه ساله با یکی هستم

میگم دروغ داره میگه

من میشناسم

دختر توروخدا گول نخور خودتو نابود نکن

تورو ساده گیر آورده

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا برو درستو بخون از منتهی الیه شمال غربی رفتی منتهی الیه جنوب شرقی دوس پسر مجازی گرفتی و میگی شاید ...

🤣🤣بچه رو اینجوری دعوا نکن

من همسنش بودم یه دوسپسر سی ساله داشتم ،البته خب کار خوبی نکردم ولی همش تجربه شد برام

وا ینی حرفاشو باور میکتی؟😐ممکنه دروغ بگه

احساس میکنم میخواد پربازدید بشه مگه اصن تو این دوره زمونه دختر انقدررررر ساده هم داریم؟

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

نمیدونم جوری باهام حرف میزنه احساس میکنم واقعا دوسم داره

اینا کار بلدن کارشون همینه

بخدا بعداً میفهمی چه بلایی سرت آورده

بعداً به حرف من میرسی عزیزم

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

احساس میکنم میخواد پربازدید بشه مگه اصن تو این دوره زمونه دختر انقدررررر ساده هم داریم؟

آره داریم

حرصم گرفته

داره خودشو بدبخت میکنه

شایدم من سادم که باور کردم

اره بابا ایسگا کرده تابلوئه

فکر نکنم

از تاپیک ای قبلش معلومه که راست میگخ

آره داریم حرصم گرفته داره خودشو بدبخت میکنه شایدم من سادم که باور کردم

من حس میکنم میخواد پر بازدید بشه اگه ساده بود یکم به شک می افتاد و از کسایی که تجربه داشتن میپرسید ایشون هی داره نظر هارو یه جور خیلی عجیب جواب میده

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

من حس میکنم میخواد پر بازدید بشه اگه ساده بود یکم به شک می افتاد و از کسایی که تجربه داشتن میپرسید ...

آره اینم حرفیه

کاش الکی باشه