2777
2789

من یه دوست صمیمی دارم که یه ساله ازدواج کردن و قبلش شوهرش واسش هیچی نخریده هر دفعه خانواده پسره گفتن خرجمون زیاده شرمنده خود پسره هم هیچی نخریده نه واسه تولدش هیچی

امروز روز زن بود

شوهرش فقط واسه خودش رفته یه کافه گرون یه چیز خوشمزه واسه خودش خریده بعد عکسشو واسه دوستم فرستاده زیرشم نوشته خوشحالی من باعث خوشحالی تو میشه من خیلی لذت بردم دوستت دارم عزیزم

دوستمم به زنگ زد و نیم ساعت فقط جیغ داد میزد خودشو خالی کنه آخرم خالی نشد با هم رفتیم بیرون بعد شوهرش خداروشکر وضعیت مالیش خوبه رفت یه کت خیلی خوشگل خرید بعد به مغازه داره گفت پولشو از این بگیر بهش پیام بده بگو خانمتون گفتن خوشحالیشون باعث شادی شما میشه این مبلغیه که امروز اومدن خرید کردن

چون مغازه داره مشتری ثابتشیم میدونه پول میدیم بهش در نمیریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرش چه واکنش نشون داده

هیچی گفته یک یک شدیم 😂😂

بعدم دوستم زنگ زده به مادرشوهرش گفته بیا هی میگفتی پسرم پسرممممم بیا تحویل بگیر هی میگفتی وای من دختر فلانی اصلاً آرزوش بود پسرم بره بگیردش هی میگفتی من بدم فلانم

بعد مادرشوهره گفته نه همونجا بمونه دیگه حرصم نمیده راحت شدم قبلش هر روز گیر بود به یه چی

بعدم بش گفته روز تولدش که ۲ هفته دیگس توام برو یه کیک با اسم خودت بزرگگگگ سفارش بده

ولی خب فکر کنم خانواده پسره خوب باشن که مامانش همچین حرفی زده