2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین بار تو خیابون دیدمش . تو خونمون حرفش بود ک اینا قراره بیان خاستگاری .   بعد از جلو مغازه اش رد شدیم . یدفه مامانم گفت عه این پسره ک قراره بیان خونمون اینه نگاه کن . برگشتم دیدم چ عصبانی .  چشا بیرون زده داش با یه پسره دعوا میکرد ک واس چی جلو مغازم چیز ریختی خرابکاری کردی . دقیقا متوجه نشدم ولی واقعا ترسیدم . و ازش خوشم نیمد

تو خاستگاری....بعد اینکه حرفامونو زدیم

اخرش بهش گفتم اگه اجازه بدین من یه مدت فک کنم....حالا دلمم نمیخواست ازدواج کنماا....

ولی همین حرفو که زدم....برگشت بهم گفت....اگه میشه یکم زودتر جواب بدین بخدا من ۱ماهه خواب و خوراک ندارم انقد دارم بهتون فک میکنم شب و روزم یکی شده....انقد مظلوم گفت....دلم قیلی ویلی رفت...همونجا بله رو دادم تموم شد 😂😂😂

در خونمون منو کامل دید 😍 نصفمو قبلا جای دیگه دیده بود 😁 شمارم از آبجیش گرفته بود دم ب دیغه پیام میداد خیلی خوشگلی عاشقت شدم میخوام بیام خاستگاریت و اینا منم بعضی وقتا جوابش میدادم ک باورت ندارم بعدم مخمو تلیت کرد و اومد خاستگاریم و الان در دوره نامزدی ب سر میبریم و هفته بعد عقد میکنیم

و تـو مـیـتـوانسـتـی بـه چـشـمـانـم نـگـاه کـنـی و گـلـویـم را بـا چـاقـویـی تـیـز بـبُری،و مـن مـیتـوانـسـتـم در آخـریـن نـفـس،از تـو بـخـاطـر خـونـی شـدن دسـت هـایت مـعـذرت بـخـواهـم...P&F
مبارکه آرزو خوشبختی دارم واستون

خیلی ممنون گلی

و تـو مـیـتـوانسـتـی بـه چـشـمـانـم نـگـاه کـنـی و گـلـویـم را بـا چـاقـویـی تـیـز بـبُری،و مـن مـیتـوانـسـتـم در آخـریـن نـفـس،از تـو بـخـاطـر خـونـی شـدن دسـت هـایت مـعـذرت بـخـواهـم...P&F

همون مسافرت من برگشتم گفتم لواشک و ترسیجات بیشتر از شیرینی جات دوس دارم ۴ کیلو لواشک خرید برام روش نمیشد باهام حرف بزنه ب مامان گف این لواشکا برا شماس😂

من تا مدت ها دلم نمیومد لواشکا رو بخورم