مادر ما روز مادره حالیش نیست ما پول نداریم زورکی چیز میخواد نداشته باشیم بخریم قهره،ما ۱۰ روزه مریضیم با بچهام اصلا در حال مرگ حتی پول دکتر نداریم این کادو میخواد، دوماداش همه معتاد مواد صنعتی ان
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
کارت اشتباه بوده😐دراین حد جنبه ات پایین واقعا😐😐لازم نیس تو زندگی اینهمه سخت بگیری مادرت بوده شوخی ...
منم خیلی جدی و سختگیرم
نمیدونم چیکار کنم بهتر بشم
البته ن در این حد ک از چنین شوخی اونم از جانب مادرم ناراحت بشم
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️