2777
2789
عنوان

پسرا چشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر هم واقعا خوشگل بود اما گفتم ای کاش مرد بودی تو نه فقط نر جونور

من خودم بین این همه آدم از یه پسر خوشگل ک.ونی خوشم اوند

حاضر بودم باهاش باشم

ولی اون حاضر نبود بیاد شهر ما انتظار داشت من برم سمتش

واقن شخصا ضعف خوشگلی دارم

البته مردم ما کلن ضعف آدم خوشگل دارن

وهسه همین این همه عمل تغییر چهره زیاد شده

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

مادر ما روز مادره حالیش نیست ما پول نداریم زورکی چیز میخواد نداشته باشیم بخریم قهره،ما ۱۰ روزه مریضیم با بچهام اصلا در حال مرگ حتی پول دکتر نداریم این کادو میخواد، دوماداش همه معتاد مواد صنعتی ان

چه عقده ای هست پسره

دقیقا بهش گفتم تو بیمار عقده ی هستی گف ن فقط طبع خیلی بالاس گفتم آدمی که نتونه خودشو کنترل کنه ی حیوونه گف برو بابا تو نگشتی دنیا رو ببینی که چخبره

پسر هم واقعا خوشگل بود اما گفتم ای کاش مرد بودی تو نه فقط نر جونور

فقط دخترای احمق دنبال خوشگلی و زبونبازی پسرا میرن

خوشگلی پسری که بلاتکلیف و بی مسئولیت و هرزس به چه دردی میخوره

دلم که واقعا نمیسوزه ولی واقعا خوشگله آمارشو دارم دخترا خودشون بهش پیشنهاد میدن بعد گریه زاری که چر ...

ببین اینطور بهت گفته چون ردش کردی اینو بهت میگه که بهت بگه باشه تو نیستی هستن

خدای من همان روح بلندیست که در قلب من یادگاری گذاشته است و در قلبم همش اسمش را فریاد میزنم روزی به دیدارش میروم

متاسفانه دروغ نمیگن من نمیدونم دخترا چشونه که اینقدر راحت در اختیار پسران تا اینقدر پرو بشن

پسرا نقش عاشق بازی میکنن مخ بزنن و وابسته کنن بعضی دخترای ساده و احمق گول میخورن

فقط دخترای احمق دنبال خوشگلی و زبونبازی پسرا میرن خوشگلی پسری که بلاتکلیف و بی مسئولیت و هرزس به چه ...

دقیقا گفتم خوشگلی تو به چه درد من میخوره وقتی شعور نداری بیماری

تقصیر دختراس که به هر بی سر و پایی رو میدن و خودشون رو در اختیار طرف میذارن ، معلومه که اونم هوا برش میداره و پر رو میشه .

کلا متاسفانه این چند ساله دخترا خیلی خودشون رو بی ارزش و دم دست کردن و نتیجش هم شده این پسرای تنوع طلب و پر رو و خودخواه . قدیم پسره باید میفتاد دنبال دختر با کلی منت کشی و التماس که دختره نگاش کنه فقط ، الان هر پسری با هر شرایطی چهارتا دختر بهش آویزونه ، چرا چون دخترا فکر میکنن اگه دوست پسر نداسته باشن میشن اُمُل ، دیگه جوونی نکردن ، دیگه لذت زندگی رو نبردن .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
پسرا نقش عاشق بازی میکنن مخ بزنن و وابسته کنن بعضی دخترای ساده و احمق گول میخورن

همون دیگه نمیدونم چطور اینقدر زود گول میخورن البته من آدم سنتی یا مذهبی نیستما ۱۸ سالمه ولی نمیتونم با همچین موضوعی کنار بیام

خیلیم زبون بازه ای کاش پیاماشو پاک نمیکردم بهم میگه کشتی نگرفته زمین خوردتم هلو. شماره حسابتو بده پول بریزم حسابت تو با همه شو فرق میکنی تو ی جوری دیگه میخام غلامتم خر توام چرت پرت

تقصیر دختراس که به هر بی سر و پایی رو میدن و خودشون رو در اختیار طرف میذارن ، معلومه که اونم هوا برش ...

اره همینم میگف دلمو زدن بعد همه ی دوس دختراش از دم خوشگل نمیدونم عقلشون کجا رفته بود با این دوس شده بودن

خیلیم زبون بازه ای کاش پیاماشو پاک نمیکردم بهم میگه کشتی نگرفته زمین خوردتم هلو. شماره حسابتو بده پ ...

توام میگفتی باشه بزن هدیه رو رد نمیکنن بعد عن میشد دیگه زبونبازی نمیکرد

اونا میدونن دخترا حالشونو نمیگیرن تعارف الکی میکنن یا وعده دروغ میدن دوبار ضایعشون کنید دیگه گوه خوری نمیکنن

میگفتی باشه بده فقط زر نزن عمل کن