2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم دوستپر من چند روزه همینجور داره تبریک میگه به نظرت دلیلش چیهاخه من که زنش نیستم😶🤨تازه امروز گ ...

جوگیره دوست پسرت 😂🖐

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
ای بابا یعنی تبریک خشک و خالی هم نگفت

ن هنوز 😐😐😐😂😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

نخیرم از این خبرا نیس من بعضی از دخترا رو در جریان رابطشون هستم هیچ رابطه جنسی ندارن ولی پسره براشون ...

حتما میک لاو دارن دیگ دیدم ک میگم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دروغ که نمیگیم نمیشه که هرچی نداشتی رو از پسر مردم طلب کنی

جدی به بقیه ربطی نداره اخه که حرص پسره رو میزنن.

نهایتا ببینن شخصیتشون به هم نمیخوره و انتظار بیجا هست این وسط یا باهم کنار میان یا کات

این همه بحثی که از دیروز هست واسه این قضیه رو نمیفهمم😂

وااااا پس اینایی که پسره برای دختره این مناسبتا آیفون و باکس گل میخرن چی هستن پس

واقعامتولد۷۹هستی؟

زندگی واقعی روبااینستامقایسه میکنی اصلاتوکه دختری روز زن بهت هدیه بخوان بدن بایدبدت بیاد

اونی روززن هدیه میده که کرده😑🤣

اینو باید بزنی واقعا خواهر🤣

😂😂😂🤣 در شروفشم

بخداااا برا مامانش دیشب استوری گذاشته ولی برا من ن بعد خودشم کف استوری گذاشتم گفت چرا کف روزه مادرع خب بعد ب من تبریکم نگفت😐😂 تا شب فرصت دارع دارم خیلی خودمو کنترل میکنم

فاز ازدواج گرفته🤣

اره تازه توقع داره ب اون ک مجرده کارت هدیه بدن 😂

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
2790
2778
2791
2779
2792