2777
2789
عنوان

خانمای عقدی✨🩵✨🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم عزیزمچیزی نگرفتم من😂😂😂

😂😂منم هیچی بعد تازه برا مادرشم استوری گذاشته ولی حتی ب من هنوز تبریکم نگفته 🫤😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

😂😂منم هیچی بعد تازه برا مادرشم استوری گذاشته ولی حتی ب من هنوز تبریکم نگفته 🫤😂

چقد مثل همیم

منم دقیقا همینم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

چقد مثل همیممنم دقیقا همینم

🫤😂الان بهش زنگ زدم میگم استوری ک برا مامانتم گذاشتی دیدم میک ک اینطور خوبه😐🩴😂

تازه میگ شبم شاید برنگردم 😐🤣😂🤦🏻♀️

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

🫤😂الان بهش زنگ زدم میگم استوری ک برا مامانتم گذاشتی دیدم میک ک اینطور خوبه😐🩴😂تازه میگ شبم شاید ...

وااایییی😂😂😂

منم بهش گفتم گفت تو مادر آینده ای عزیزم😐😂

ایییی فشار میخورممم

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

وااایییی😂😂😂منم بهش گفتم گفت تو مادر آینده ای عزیزم😐😂ایییی فشار میخورممم

قبول نکن حرفشو هی دوران دوستی قبول نکردیم چیزی ازشون ابنم نتیجه😂😂😂

من ک اعصابم واقعا خرابهههه خب میتونست ی استوریم بزارع برام در کنار استوری ک برا مامانش گذاشته 🤧😂 واقعا میخام برا اولین بار قهر کنمم😂😂

قبول نکن حرفشو هی دوران دوستی قبول نکردیم چیزی ازشون ابنم نتیجه😂😂😂من ک اعصابم واقعا خرابهههه خب م ...

حققققق

چقد شبیه منی تو

میترسم قهر کنم بم بگه غر غرو

قهر کنی بخاد چیزی بخره هم فایده نداره دیگه

حقققققچقد شبیه منی تومیترسم قهر کنم بم بگه غر غروقهر کنی بخاد چیزی بخره هم فایده نداره دیگه

اره خیلی بهم شبیهیم🥲

ن من چیزی نمیخام توعم بکو انتظار چیزی ندارم ولی لااقل ی تبریک ک باید بگن مثلا شوهر من میتونست در کنار استوری ک برا مامانش گذاشته برا منم ی استوری بزاره دیک😐

اره خیلی بهم شبیهیم🥲 ن من چیزی نمیخام توعم بکو انتظار چیزی ندارم ولی لااقل ی تبریک ک باید بگن مثلا ...

اره قبول دارم حرفتو

شوهر من برا خواهرشم گذاشت

اره قبول دارم حرفتوشوهر من برا خواهرشم گذاشت

عیب نداره باید بهش یاد بدیم

همش با خودم میگفتم مشکوک میزنه حتی تبریک خشک و خالیم نزاشته نکو برنامه داشت برام😂😂

وایی گفتم ک تو اینجوری نیس ک فراموش کنی یا مهم نباشم براتت قربونت بشم مرسی ک سوپرایزم کردی وجودت برام کافیههه🫠🫣🫂🧿🧿🧿

#برای ـخودمـ نوشتم