2777
2789
عنوان

مادرم تاج سَرم آغوش تو بوی بهشـ🌺ت میده 🤗❤️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4530 بازدید | 753 پست

🖌 #پیامبر_اکرم «صلى الله عليه وسلم»

📝 از نفس های خود حساب بکشید؛پیش از آنکه از شما حساب بکشند

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

پروردگارا !

امر فرج ولیت را مهیا بفرما

ما را در مسیر بندگیت ،استوار بگردان

باران رحمتت را بر این سرزمین نازل فرما

برحمتک یا ارحم الراحمین🤲🤲

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه آثار وضعی دارد

حتی بعد از توبه نیز آن

آثار در روح انسان باقی

میماند و برای همین در

آیات قرآن بعد از کلمه

«تابوا» [توبه کنید] کلمه

«اصلحوا» [اصلاح کنید]

آمده است; یعنی صرف

توبه کافی نیست. بعد از

آن باید با جدیت به اصلاح

روح پرداخت تا آثار وضعی

گناه از جان و دل زدوده شود.

•آیـتاللهمیانجی

@ShahadatNameOshagh

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

✍🏼حضرت علی (علیه السلام)

❌هر که در کودکی نیاموزد؛ در بزرگی پیشرفت نمی کند.

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

.

🔹ابد در پیش داریم و در این برهه از زمانی که در دنیا هستیم، خودمان را برای یک جهان ابدی بسازیم!

چقدر وقت کم است ،عمرها هم کفاف نمیدهد و فرصت ها مثل ابر میگذرد باید حواسمان خیلی جمع باشد...!

علامه طباطبایی

#تلنگر

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

🥀گاهی فقط از روی ریا منتظریم

🥀هر چند که گفتیم "بیا منتظریم"

🥀"عَجّل لِوَلیّکَ الْفَرَج" گویانیم

🥀عمریست که در حد دعا منتظریم

🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹

مردم ِکوفهای که امامزمانشون رو

دیدن ،

زبونشون برای امام بود ؛

اما عملشون برا ابن زیاد ..

🔸️الانم قصه ، همون قصه است .

با زبون[ العجل یا صاحب الزمان ] میگیم ؛ 🗣

اما در عمل ، گناه اولویت داره ..!😔

✍علامه طهرانی رضوان الله:

🔹غیبت آن حضرت از جانب ماست نه از جانب ایشان؛ یعنی ما بهواسطه گناه و انانیّت و استکبار، خود را از زیارتش محروم داشتهایم. نه آنکه ایشان خود را مهجور و مختفی میدارند.

📚«امامشناسی» ج۵، ص۱۹۵

🔖 وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ

سست و اندوهگین نشوید اگر شما به راستی مومن باشید؛ برتری خواهید یافت.🌱

📚سوره آل عمران آیه 139

من برم نماز 🕊️

یا مهدی ادرکنی

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

وقتی میگن بهشت زیر پای مادره

این نیست که مادرا همه اهل بهشتن

یعنی اینکه مادر تو چه خوب چه بد

چه مسلمان چه کافر

چه بداخلاق چه خوش اخلاق

چه با تو خوب باشه یا بد اخلاق

خدمت کردن به این مادر باعث میشه تو بهشتی بشی

امام محمّدباقر- علیهالسلام:

"تو را به پنج چیز سفارش میکنم:

اگر مورد ستم واقع شدی ستم مکن،

اگر به تو خیانت کردند خیانت مکن،

اگر تکذیبت کردند خشمگین مشو،

اگر مدحت کردند شاد مشو و اگر نکوهشت کنند، بیتابی مکن...

خانهات که اجارهای باشد

دائم به کودکت میگویی:

میخ نکوب؛

روی دیوارها نقاشی نکش؛

و مراقب خانه باش...

اما اینهمه مراقبت برای چیست!?️

چون خانه مال تو نیست، مال صاحبخانهست ...

چون این خانه دست تو امانت است و بعد باید پاسخگو باشی

خانهی دلت چطور!?️

خانهی دل مال خداست

در خانهی خدا میخ ناامیدی و یاس نکوب