2777
2789
عنوان

مادرم تاج سَرم آغوش تو بوی بهشـ🌺ت میده 🤗❤️🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 753 پست

-درد مرا که هیچ طبیبی دوا نکرد

آه ای دوای درد دو عالم! دوا تویی..

-من از خدا به غیر تو چیزی نخواستم

ای چلچراغ سبز؛ اجابت! دعا تویی♥️

#روز_مادر و #میلاد_حضرت_زهرا مبارکا

➥sahele_aramesh࿐

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

💚امام صادق علیه السلام :

اگر از عمر دنیا تنها یک روز مانده باشد خــداونـد آن روز را آنقدر طولانی میکند تا قـائـم ما اهل بیت (علیهالسلام) ظــهـور یابد.

#امام_زمان

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظهور یه اتفاق بیرونی نیست فقط،

یه اتفاق درونیه.

وقتی قلبا آماده باشه، حتی قبل از اینکه

اتفاق بیفته، تو در مسیرش قدم زدی.

با عشق کار کن، با هدف حرکت کن،

با امید زندگی کن. اینا سوختِ ظهورن.

هرکس یه تیکه از پازله،

هیچکس بینقش نیست.

حتی یه رفتار خوب کوچیک از تو،

میتونه اثر بزرگ داشته باشه.

• منتظر واقعی، بهانه نمیگیره، عمل میکنه.

[هر روز یه قدم، حتی خیلی کوچیک🌱]

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

السلام علیڪ یا قائم آل محمد✋

گفتم که از فراغت عمريست بي قرارم
گفت از فـــراق ياران من نيز بي قرارم

گفتم به جز شما من فرياد رس ندارم
گفتا به غير شيعه من نيز کس ندارم

گفتم که ياوررانت مظلوم هر ديــارند
گفتا مرا ببينند مظلــــــــــوم روزگارم

گفتم که شيعيانت در رنـج و در عذابند
گفتا به حال ايشان هر لحظه اشکبارم

گفتم که شيعيانت جمعند به ياري تو
گفتا که من شب و روز در انتظار يارم

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

سلامتی مادری که:

هم مادر بود، هم پدر

هم مریض بود، هم سالم

هم گـرسنه بود، هم سـیر

هم خسته بود، هم سرحال

هم پـــــــیر بود، هم جـــــــوان

هم دل شکسته بود، هم دل زنده

قسمت اول هر جمله واقعیت بود...

ولی قسمت دوم هر جمله اون چیزی بود

که اون میخواست ما فکر کنیم اونجوریه!

مامانایی که دلخوشیشون تو دلخوشی ما

خلاصه میشه سلامتی همه مامانای دنیا

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

#چالش روز مادر

با یک جمله به مادرت تبریک بگو

مثلا تبریک میگم به مادری

که از جونش برام مایه گذاشت

به مادری که منو تو روضه اهل بیت شیر داد

منو با این بزرگواران آشنا کرد .❤️

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

🌸 رسول الله «صلى الله عليه وسلم» میفرماید :

🍃 کسی که برادر مؤمنش را یاری کند خدای تعالی ۷۳ گرفتاری از او برمیدارد که یکی از آنها در دنیاست و ۷۲ تا در آخرت است که همه گرفتارند.🍃

"

_ میدونی چرا قدم های کوچک هر فردی

برای تحقق ظهور لازمه!?️

چون، منتظر بودن، یعنی حرکت.

فقط نشستن و دعا کردن نیست،

یعنی تو هر کاری ردّی از خوبی بذاری.

ظهور از خودمون شروع میشه.

وقتی خودمون مُنصف و مهربون باشیم،

دنیا یه قدم به عدالت نزدیکتر میشه.

..

🎞جنگ کنید با کسانی که ایمان نمی آورند به خدا و ایمان نمی آورند به روز قیامت .(جنگ ما شمشیر کشی نیست ، اون تو کفر خودشه ما هم تو دین خودمون )

🎙استاد شیخ علی اڪبر تهرانی

🍃حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها):

🍃 همیشه در خدمت مادر و پای بند او باش، چون بهشت زیر پای مادران است ؛ و نتیجه آن نعمت های بهشتی خواهد بود.

📗کنزل العمّال :ج ۱۶، ص ۴۶۲، ح ۴۵۴۴۳

━━━✥⃝@ayegerafy📿

🤲 دعای #برکت_روز

✍️ امام صادق (علیه السلام) :

وقتى صبح دمید بگو : 👇

🌱 «الحَمدُللّه فالِقِ الإِصباحِ ، سُبحانَ رَبِّ المَساءِ وَ الصَّباحِ

اللّهُمَّ صَبِّح آلمُحَمَّدٍ بِبَرَکَةٍ وعافِیَةٍ ، و سُرورٍ و قُرَّةِ عَینٍ

اللّهُمَّ إنَّکَ تُنَزِّلُ بِاللَّیل وَ النَّهارِ ما تَشاءُ ، فَأَنزِل عَلَیِّ و عَلى أهلِ بَیتی مِن بَرَکَة السَّماواتِ وَ الأَرض رِزقا حَلالاً طَیِّبا واسِعا تُغنینی بِهِ عَن جَمیعِ خَلقِک.»

📚 بحار الأنوار ، ج87 ، ص356

━━━✥⃝@ayegerafy📿

رسول الله «صلى الله عليه وسلم» فرمود :

💢نشانه ابله و نادان سه چیز است:

1⃣علاقه به گناه
2⃣ همسایه آزاری
3⃣ پیمان شکنی

خدایا شکرت

بخاطر درهای بسته زندگیم؛

بخاطر درهای بسته ای

که مرا به سمت درهای مناسبتری

هدایت میکنند.

هزاران بار شکرت خدای مهربانم 🙏🌺

#شکرگزاری

━━━✥⃝@ayegerafy📿