2777
2789

همسر من، قهر و بی محلی و فاصله اصلا اثر مثبتی روش نداره. فقط چرب زبونی!

فقط مهربونی و نجابت و خانومی

نقطه ضعفش اینه یعنی اگر اشتباهی کرده خواستم بگم باید اینجوری بگم یاااا

از زبان اقتدار

خیلی منطقی بگم عزیزم امروز بریم فلان کافه یکم در مورد خودمون صحبت کنیم.

نه لوس بازی و قهر تو حرفام باشه نه مظلومیت و قربانی بودن. بعد واضح بگم عزیزم این رفتارت منو اذیت میکنه بیا در موردش توضیح بده بهم

شما هم همسراتون همینجورین؟

من با شوهرم قهر میکنم اونم باهام میره توباد انگار😅 میشه قهر اندر قهر

افرین ک قلقشو رعایت میکنی

زن سیاست مدار یعنی همین

کتاب زن ونوسس. و مردان مریخس رو بخونیم خوبه

تو نی نی سایت ک همه میگن بپر یزن شوهرو ،فوحشش بده،قهرکن برو خونه بابات و از. این مسخره بازیای بچگونه

ولی زن عاقل با قهر و جدل کارشو پیش نمیبره

مادر من با باباام همیش محترمانه برخورد میکنه،اگ من بودم قطعا طلاق میگرفتم،اینقدر ک بایام بد اخلاق و غرفرو و عصبی هست ولی مادرم هیچوفت قهر و دعوا و اینا نداشت، االان بایام عین گل باهاش رفتار مکینه و انگار ملکشه

ماشالله

خلاصه اگ میخواهیم تو دل شوهر جا بشید و محترم بنظر بیایید و جذاب و دوست داشتنی

باید احترام و اقتدار بدیم

من زن شاید با ابراز علاقه خام شم

ولی مرد با افتدار دادن و احترام و محبت عملی خام میشه

اقتدار دادن رو هم تو نت بزنید هست

ولی متاسفانه اکثرا جملات اقتدار شکن میگیم و مرد ازمون دور میشه

بحث هسکل و قیافه نیس اگ مرد ایراد میگیره بدونید از اخلاقتون ناراضیه داره اینقجوری. عقده گشایی میکنه وگرنه مرد مومن و خوب اگ زنشم سیاست مدار و خوش اخلاق باشه، دیگ براش جذابه وو به چشمش نمیاد جزییات چهره و عیب های. ظاهری

البته ب شرطی ک مردددد باشه نه نامرد

جمله اقتداری:

چه میوه هایی خریدی ممنون عشقم خیلی هوس کرده بودم ، ان شالله دفعه بعد موز هم بگیر خیلی خوشمزس خصوصا اون مدل....

اقتدار شکن:

ای. باباا بازم خیار خریدی نادون،هربار میگم مموز بخر نمیخری. بسکه احمقی، نخر اصلا میوه

اقتداری:

تا تو بری اشغالارو دم در بزاری من یه چای دم کنم، یا. ، بیزحمت میشه اشغالارو بزاری دم در خیلی بو میده بیماری زاست موندنش تو خونه

اقتدار شکن:

داری. میری اشغالم بزار هزار بار دارم میگم کری دیگه

یا اشغالارو میبری یا کاری میکنم که از یاد نبری

وظیفته اشغالارو ببری ن اینکه من یگم نفهم

و از این جور مثال ها

تو کانال زیر یک سقف توی ایتا عااالی توضیح میده این روش هارو لینک نمیشه داد تو ایتا سرچ بزنید یا تو نت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر که به ی نتیجه درست رسیدی ان شاالله عشقتون پایدار

روزت هم مبارک

من خودم این مدلی ام ، بیشتر با منطق مسائل رو حل میکنم اصلاً اهل دعوا و قهر نیستم

همسرم ی بار اول زندگی رفت تو قیافه ، خیلی رک بهش گفتم من از این بچه بازی ها خوشم نمیاد اگر مشکل داری بگو با هم حل کنیم ولی حق قهر نداری بعد از اون دیگه هیچ وقت قهر نداشتیم