2777
2789
عنوان

روم نمیشه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 43 پست
نه اعتفاقا خیلی خوبه پیشنهاد بده ولی قبلش یه جای خوب پیدا کنه شاید اون تاحالا نرفته ولی تو یه جا پید ...

آره انگار بی تجربس انگار تا حالا زیاد نرفته نمیدونم دلیلش چیه خسیسم نیست اصلا ولی نمیدونم چرا همچین رفتار میکنه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره انگار بی تجربس انگار تا حالا زیاد نرفته نمیدونم دلیلش چیه خسیسم نیست اصلا ولی نمیدونم چرا همچین ...

ببین حالا تو شهر ما کافه خیلی زیاده تا حدودی از بیرون مشخصه ولی من هیچ وقت نمیرم آخرین بار 4 سال پیش رفتم از قهوه و اینا بدم میاد ولی برا تنوع و سرگرمی و نشستن تو یه جای گرم و لذت بردن از محیط بنظرم بد نیست

اگه رفتی برا خودت و اون یه (لاته) سفارش بده با یه کیک شکلاتی خیس

ترکیب لاته قهوه با شیره مزش از قهوه خالی بهتره

عزیزم اگه بگی با حساب خودم که بیشتر تر میزنی.مرده به غرورش برمیخوره یا فکر میکنه تو فکر کردی خسیسه که اینو گفتی ...بگو الان هوا سرد و بارونی هست باید یه جایی بریم که گرم باشه نه یخ بزنیم....بیا فلان کافه بریم مثلاً ،من خودم میرم گاهی....بذار بدونه اهلش هستی و انتظار داری همه جا ببرتت....مگه نمیگی بلد نیست ،خوب یادش بده.....در ضمن باید بفهمی خسیس هست یا نه ,مردی که از پس یه کافه رفتن برنیاد به چه درد میخوره

خوشبحالتون چه روزای قشنگی ،هعی جوونی یادت بخیر ،یاد 15،16سالگی خودم افتادم ،چقدر زود مث برق گذشت شدم 39ساله......قدر این روزا رو بدون دیگه تکرار نمیشه

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

به حساب من خیلی بدهینی من بدم میادا

بنظر شما چرا نمیگه بریم کافه؟ اصلا خسیس نیست ولی نمیدونم چرا همچین میکنه انگار خیلی کم رفته انگار زیاد خوشش نمیاد اینجور محیط هارو نمیدونممم بخاطره کدوم از ایناس شایدم خسیسه ولی یجوری رفتار کرده ک من نفهمم نمیدونم

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

چرا راحت حرف نمیزنید خواسته هاتو نونمیگیدبرام سواله خو بگو علی بریم کافه مثلاپسرا خیلیاشون دوس دارن ...

آخه روم نمیشه میگم نکنه با خودش بگه این دختره فقط ب فکر این چیزاس فقط برا این چیزا منو میخاد

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻