2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا چکارشون کردی مغزم درگیر شد 😂

آبجی من داداشی هستم.

پنج تا سیب زمینی کوچیک تا متوسط شستم گذاشتم روی بخاری اتاقم که روشنه شعلشم هم زیاد کردم بیست مین بعدش مغز پخت میشه ، هر طرف ده دقیقه ، هرشب کارم همینه ساعت دوسه درست میکنم میخورم با یه چیز دیگه میچسبه .

عالی

اگه شوهرت بیدار نمیشه یه نیمرو یا تخم مرغ آبپز کن امشبو بگذرون

اما از فردا شب سیب زمینی بزار روی بخاری بعدش که پخت با کره بخور خوشمزه میشه یه تخم مرغ آبپز هم میتونی کنارش بزاری نوش جان کنی.

اگه شوهرت بیدار نمیشه یه نیمرو یا تخم مرغ آبپز کن امشبو بگذرون اما از فردا شب سیب زمینی بزار روی ...

با نودل و لیموناد امشبو گذرونم

ما کلا هنو بخاری روشن نمیکنیم حتی بعضی ساعتها کولرم روشن میکنیم

با نودل و لیموناد امشبو گذرونم ما کلا هنو بخاری روشن نمیکنیم حتی بعضی ساعتها کولرم روشن میکنیم

نوش جان آبجی ثریا ، جدی؟ نمیدونم کدوم شهر هستید هوا که همجا سرد شده الان تهران هم دوشبه بارونی هست . احتمالا سمت جنوب باید باشید اهواز بندر کیش قشم شاید هم اصلا ایران نباشید ، درمورد سیب زمینی من خودم شخصا خیلی دوست دارم ، آبپز زیاد حال نمیده اما سیب زمینی کبابی خیلی دوست دارم حتی کوه هم میریم باخودم میبرم با آتیش میپزمو نوش جان میکنم شاید شما دوست نداشته باشید اما برا یه بار هم که شده درست کن حالا که بخاری ندارید مقداری فویل تهیه کن سیب زمینی بشور بپیچ داخل فویل محکم فشار بده که فویل باز نشه اندازه فویل هم که خودت میدونی یه سیب زمینی چقدر لازم داره مثلا به اندازه یه مربع ده در ده سانت فقط طوری باشه که سیب زمینی کلا داخل فویل جا بگیره هیچ قسمتیش بیرون نباشه بعدش بنداز رو شعله اجاق گاز ده دقیقه یه ربع با شعله زیاد بپزه ، البته شاید اجاق گازت فر داشته باشه میتونی بزاری داخل فر . کلا سیب زمینی خوبه برای پوست خیلی خوبه زاپنی ها هم زیاد مصرف میکنن البته پخته نه سرخ شده زنعموی خودم ژاپنی هست با فویل درست میکنم دوست داره.

نوش جان آبجی ثریا ، جدی؟ نمیدونم کدوم شهر هستید هوا که همجا سرد شده الان تهران هم دوشبه بارونی هست ...

ما اهوازی هستیم

سیب زمینی که تو اتیش بپزه رو کلی خوردم اره خوشمزست

چشم باز امتحان میکنم دستت درد نکنه

ما اهوازی هستیم سیب زمینی که تو اتیش بپزه رو کلی خوردم اره خوشمزست چشم باز امتحان میکنم دستت درد نکن ...

سلام آبجی ثریا ، به سلامتی که اهواز هستید، پس درست حدس زدم . اهواز......بعدش گفتم شاید خارج باشه مثل دوبی امارات ،کویت،عمان ، چشمت هم بی بلا .