2777
2789

من چند وقت پیش راجب این قضیه که مردم الکی میگن نداریم و خرید ها و ستوران هاشون و میرن گفتم یسری بهم توپیدن که نه و این حرفا الان نصف ملت توی ماراتن 500 هزار نفر شرکت کردن لگ های گرون خریدن کلاس بزارن اینهمه ادم از اینور و اونور رفتن کیش بلیط پرواز و هتل الان کی نداره واقعا این هیچی یه هتل توی کویر زدن شبی 25 تا 50 میلیون پول اتاق هاشه من دو روز پیش زنگ زدم گفتن تا خرداد پریم تا خرداددد اصلا درک نمیکنم یسری هارو اگه شادی های بزرگشون کم شده رو اوردن به شادی های کوچیک تر بهتره این کار رو نکنن چون اینقدر پسرفت میکنن که شادی براشون نمونه.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اونا وام ۲۰ میلیونی دادن و اون یه حرکت نمادین ضد ایرانی بوده که خودشونم خبرندارن و شرکت کردن

خوابم میاد نمیتونم باز کنم توضیح بدم 😅

ولی تو کل ایران همه جور آدمی با همه جور درآمدی هست

ما که نمیتونیم شرایطو درست کنیم مجبوریم بیشتر کار کنیم و بیشتر قناعت کنیم

وقتی توان خرید کم بشه انگیزه برای پس انداز هم کم و کمتر میشه..یارو حاضره مستاجرباشه ماشین داشته باشه پولشو صرف خوشکذرونی کنه چون عمرش کفاف چندرغاز پس انداز و خرید خونه نقلی رونمیده و شده حسرت و ارزو...ب خواسته های کوچکترش متمرکز میشه تا براورده کنه..

واقعا متوجه نیستی ک اونا ی درصد خیلی کمی از جامعن؟

درصد کمی از جامعه نزدیک یه میلیون نفرن این رقم کم نیست برای یه دوی ماراتن بعد پست ها و استوری هاشون اینستا رو برمیداره ایا

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

خوب پولدارا روز به روز پول دار تر شدن نمی دونن پولاشون چه کار کنن مثلا ثروت داشتن طلا کرمی ۳۰ تومن خریدن العان شده ۱۳ تومن ، این پولا مفت انگار باد براشون اورد اقا زاده که پولدارن ،مردم معمولی که ندارن صداشون به جایی نمی رسه

ایران100میلیون جمعیت داره قشر مرفهش همون 500هزار نفرن

اتفاقا خیلی خیلی بیشترن یحتمل الان وسط هفته کی ازاد بود بره ماراتن اگه میتونستن الان بالای 6 7 میلیون رفته بودن

حالا برای تنوع هم که شده به ۴ تا خیریه سر بزنیدببینید وضع مردمو

اونا باید سر بزنن نه ما