2777
2789

مردا چه اروم و بی دغدغه ان راحتن😅

کاش این مناسبتا نبود کلا در روز های عادیم میشه محبت کرد قدر دانی کرد

چقدر بحث و ناراحتی داره این روزا

مگه مردهم روز داره 🙄

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁 اره اون پسره ک روز نداره البته فکر کنم جدیدا ساختن براشون ی روزیو

اخی اونم گفتن گناه داره یه روزسال هم واسه اوناباشه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
مرده چی بگه خببیاد بگه واسه باباش ۴ حلقه لاستیک خرید ولی برای من جورابمیخوام قهر کنم برم خونه بابام� ...

اخه مثلا نمیگن برا بابامون کادو بخریم یا اگر بگن زنا لجشون نمیگیره ک ای وای برا پدر شوهر کادو خرید یکم اروم ترن

یا توقعیم ندارن هدیه روز مرد بگیرن ب ی جورابی قانعن

اخه مثلا نمیگن برا بابامون کادو بخریم یا اگر بگن زنا لجشون نمیگیره ک ای وای برا پدر شوهر کادو خرید ی ...

بنده خداها درگیر حاشیه نیست

احساساتشونم کمتره

بیخیالم هستن

دیگه شدن اینی که میبینی😂

من راحت کردم خودمو نه تبریک نه کادو

من تبریک میگم کبکی چیزی میپزم ولی برا همین فرق نزاشتنا و مامان من مامان تو نکردنا کلا چیزی نمیخرم

هرکی لطفی کرد سریع براش جبران میکنم سعی میکنم خوشحالش کنم منتظر روز خاص نیستم