2777
2789
عنوان

فیلم از یاد رفته😠😤

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنه تعهدی نسبت به کسی نداشتمرده باید بفکر حفظ زندگی و زن و بچش میبود

چقدر افکارت بچگونه هست

🙄

زنه باعث شده زندگیه ی مرد بهم بریزه

اگه کرم نمیریخت، و با نامزد خودش بود

مرتضی سرش ب کار خودش بود

اخر فیلم هم کارما خوب جواب شو داد

کرم از خوده درخته

اینو هیچوقت یادت نره

اگه زن خرابی تو خیابون نباشه

و برای ماشین صف نبنده

هیچ ماشینی ترمز نمیکنه👍

بیشتر فکر کن

ریپلای نکن

درخواست دوستی ندید،مخصوصا آقایون سایت😒🤨ممنون میشم ازتون، چون حرف خاصی با کسی ندارم.کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲

چی میشههه؟اون دختره چی میشه

اواره خارج،مادرشم میمیره و همو نمیبینن

مرتضی طلاقش میده خود مرتصی تصادف میکنه فلج میشه

بعد ۲۰،۳۰ که تو یه شهر دور دکتری میکرد ،گلرخ پیداش میکنه و باز باهاش ازدواج میکنه

لو دادم فیلمو😈😈😈😈😈

اواره خارج،مادرشم میمیره و همو نمیبیننمرتضی طلاقش میده خود مرتصی تصادف میکنه فلج میشهبعد ۲۰،۳۰ که تو ...

وای خوب شد

دستت درد نکنه

با اینکه کل هیجان فیلم از بین رفت ولی واقعا مشتاق بودم یکممم زیادی تحملم کنه نمیتونستم منتظر بمونم😂❤️

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃

چقدر افکارت بچگونه هست🙄زنه باعث شده زندگیه ی مرد بهم بریزهاگه کرم نمیریخت، و با نامزد خودش بودمرتضی ...

جمله اول اخرتو خوندم فقط

چقد افکارت مسخره ست

خودت طومار نوشتی بعد گفتی ریپلای نکن

😐🤣

مشکل داریا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.