2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۳سالمه و نمیخام فازپیرزنارو بردارم ولی واسه چی عجله میکنی واسه غصه خوردن ؟واسه استرسای بیجا ۲۰ سال سنی نیست ک ناراحت باشی ک چرا شوهر نکردی منم وقتی ت سن ت بودم همین فکرو میکردم ولی یهو بخودم اومدمو گفتم چیزی ک قسمت من باشه از کنار من نمیگذره پس نگران نباش ادم درستت تو زمان درست کنارت میمونه تامیتونی واسه خودت خوش بگذرون نطار هیچی ت دلت بمونه ک بعداز ازدواج غصه زندگی نکردتو بخوری

به این نتیجه رسیدم ازدکاج تو سن ۲۰ تا ۲۵ عالیه در کنارش درس بخونی درست که تموم شد بچه داربشی ۳ سالش شد بری سرکار من ۳۲ ازدواج کردم تو سن ۳۸ بچه دارشدم الان ۴۰ سالمه اصلا حوصله خودمم ندارم چه برسه بچه

واقعا بچه نیاز به مادر سرحال جوان سالم داره الان همش بدن درد دارم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

بابا دخترای اطرافم ۱۵ سالگی عقد کردن معلومه دبگه آدم حس بد میگیره🤦♀️

من دختر خالم دوستم خوشگل خانوم ۳۴ سال خورده ایشه

تازه نامزد کرده با این ک خواستگار داش

تازه عقدش گفت بذاریم برا عید