2777
2789
عنوان

راننده اسنپ هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 52 پست
نی نی یارفقط به مردارسیدگی میکنه به زناجواب نمیده که گزارش بزنیم وجواب بگیریم من اطلاعاتم زیاده کم پ ...

والا صد بار به نی نی یار محترم پیام دادم یکی هرزگاهی میاد فحشم میده و مشرف میشه میره

حتی فحشش رو کپی کردم واسش قشنگ اکانتش هم کپی شد

سرشون شلوغه وقت نمیکنن لابد

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خب چرانمیشه اونورملاقاتش کردبالاخره قراربودطبق چیزایی که شماگفتی بشه یه انسان دیگه

وقتی روح داره میشه ملاقاتش کرد

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین پسر اینا نتیجه تربیت یه مادر خوب ایشالا زیاد بشین این دوزاری ها هم منقرض بشن

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان همه میان میگن ماهم اینطوریم 🤣

ولی خدایی من خیلی وقت پیش یه پسر به دادم رسید نزاشت یه نامرد مزاحمم بهشه هروقت یادم میافته دعاش میکنم انشالله مردای باغیرت کشورم زیاد بشن

خب چرانمیشه اونورملاقاتش کردبالاخره قراربودطبق چیزایی که شماگفتی بشه یه انسان دیگه

ضمنا من شما رو زیاد دیدم تو تاپیک های مذهب ی

عجیبه که شما منو کم دیدین

و هم اسمتون هم عکس اکانت کاملا برام آشناست

درود برتو❤ یاد یه پسر مهربون افتادم 🙂ی شب تو یه کوچه تاریک و مخوف داشتم میرفتم ی پسره بهم گفت آبجی بذار من جلو راه برم تو پشت سر من بیا نگران هیچی نباش ی دفه هم با شوهرم قهر بودم داشتم گریه میکردم ی پسره زنگ زد به مامانش گفت مامان ی دیقه بیا پایین ی دخترخانمی داره گریه میکنه بیا تنهاش نذار و خودش رفت 🥺