2777
2789

طبق تحقیقات شما ۵۰ سال هم خارج زندگی کنه زبان مادری یادت نمیره شاید یکم کلمه های سخت رو فراموش کنی بعد ۵۰ سال طرف دو سال نشده مهاجرت کرده میگه فارسی یادم نمیاد واقعا خود تخریبی تا کی

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیلای ما پنجاه ساله ایران نیستن مثل بلبل فارسی حرف میزنن

شوهرخالمم استاد دانشگاست تو امریکا یه لهجه ای داره هنوز بعد شصت هفتاد سال که ادم خنده اش میگیره فکر کن انگلیسی رو با لهجه مادریت حرف بزنی

زبان مادری یادت نمیره

اما اینقدر ب زبان خادجی صحبت میکنی موقع فارسی حرف زدن بعضی کلمات نمیاد برات و انگلیسیش زودتر میاد تو ذهنت

شاید موقع حرف زدن تپق بزنن کمی اونم حداقل بعد از ۱۰ سال

اما اینکه ب کل یادشون بره نه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ی فامیل داریم برعکسه میگ هنوز زبون اونجارو اوکی نیستم😐😂 ۱۰ سالم هست اونجاست. مگه میشه؟

نه اینوری نه اونوری ولی واقعا چطور میشه فارسی یادشون بره آخه

چوس کلاس میخوان بیان وگرنه یادشون نرفته خیلی ام خوب یادشونه

دقیقا یبار یه بلاگره یکی رو مسخره میکرد میگفتن من دوستم ۶۰ ساله آمریکاس فینگلیش تایپ نمیکنه بعد تو از ناف تهران فینگلیش تایپ میکنی

فامیلای ما پنجاه ساله ایران نیستن مثل بلبل فارسی حرف میزننشوهرخالمم استاد دانشگاست تو امریکا یه لهجه ...

اا چه جالب😂😂لحجه های ایرانی خیلی جذابن

زبان مادری یادت نمیرهاما اینقدر ب زبان خادجی صحبت میکنی موقع فارسی حرف زدن بعضی کلمات نمیاد برات و ا ...

آره خب ولی هیچ بخوای بگی یادم رفته نمیتونم دیگه حرف بزنم خیلی میخرس

ولی پسرخالم که از بچگی رفته یا اونایی که اونجا بدنیا اومدن لهجه انگلیسی دارن ولی فارسی بلدنبه خصوص ب ...

آره خب اونا اونجا بدنیا اومدن من منظورم ایرانی هایی هست که مهاجرت میکنن انا کسایی هم میشناسم اونجا بدنیا اومدن مثل بلبل فارسی حرف میزنن تپق هم نمیزنن چند تا آسیایی میشناسم چند تا اروپایی