طبق تحقیقات شما ۵۰ سال هم خارج زندگی کنه زبان مادری یادت نمیره شاید یکم کلمه های سخت رو فراموش کنی بعد ۵۰ سال طرف دو سال نشده مهاجرت کرده میگه فارسی یادم نمیاد واقعا خود تخریبی تا کی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اما اینقدر ب زبان خادجی صحبت میکنی موقع فارسی حرف زدن بعضی کلمات نمیاد برات و انگلیسیش زودتر میاد تو ذهنت
شاید موقع حرف زدن تپق بزنن کمی اونم حداقل بعد از ۱۰ سال
اما اینکه ب کل یادشون بره نه
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
ولی پسرخالم که از بچگی رفته یا اونایی که اونجا بدنیا اومدن لهجه انگلیسی دارن ولی فارسی بلدنبه خصوص ب ...
آره خب اونا اونجا بدنیا اومدن من منظورم ایرانی هایی هست که مهاجرت میکنن انا کسایی هم میشناسم اونجا بدنیا اومدن مثل بلبل فارسی حرف میزنن تپق هم نمیزنن چند تا آسیایی میشناسم چند تا اروپایی