2777
2789
عنوان

دخترم رفت پیش دبستانی میگه تامن میام خونه باید مثل دسته گل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 35 پست
عین بچه من

من هرگز نمیتونم مهمون سرزده قبول کنم چون همیشه علاوه بر اتاق خودش که ریخت و پاشه همه وسایلش وسط پذیراییه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرگز نمیتونم مهمون سرزده قبول کنم چون همیشه علاوه بر اتاق خودش که ریخت و پاشه همه وسایلش وسط پذیر ...

یه روانشناس میگفت بچه سالم همیجوری پرورش پیدا میکنه مادرای وسواسی که خیلی رو ریخت و پاش بچه حساسن بچه ها رو وسواسی و بیمار بار میارن.

منم بهش ایراد نمیگیرم اما آخر شب میگم وسایلتو ببر تو اتاقت.

.
یه روانشناس میگفت بچه سالم همیجوری پرورش پیدا میکنه مادرای وسواسی که خیلی رو ریخت و پاش بچه حساسن بچ ...

درسته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه روانشناس میگفت بچه سالم همیجوری پرورش پیدا میکنه مادرای وسواسی که خیلی رو ریخت و پاش بچه حساسن بچ ...

خواهرشوهرم خیلی وسواسیه وسخت میگرفت ب دخترش از سن کم الان دخترش ۱۴سالشه ولی اصلا مثل بچه های هم سنش نیس خیلی آروم وتوخودشه انگار شاد نیست فقط خیلی مرتبه ووسواس

بخوابونم دهنش؟پرروش نکنجلوش هی از زبون درازیش تعریف نکن برای این و اون هر هر بخندالان به نظرت با مزه ...

من این کار رو کردم چون دخترم رو خیلی دوست داشتم

الان دقیقا همین جور هست که شما میگید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸