2777
2789
عنوان

با شوهر خواهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 91 پست

سراون سفره پدرت نبود؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم مثل تو با حجاب نیستم نماز هم خیلی کم میخونم اما هیچوقت وجود خدا پیامبر و امامها رو انکار نمیکنم بی احترامی نمیکنم خیلی هم اعتقاد دارم.ایمانم قوی ولی در عمل سست و بی اراده هستم.کسی که انکار میکنه وجودشان رو زیان کار ترین ادماست

اخه چه بگه بچه همش نمیشه که دعوا کرد

یه بار بابام نامزدمو صدا کرد گفت چرا اینکارو کردی گفت ببخشید گفت نه باید یگی چرااا اون هی میگفت اشتباه کردم بابام میگفت تا دلیل نگی نمیشه میگفتم بابا ولش کن😐مگه ول میکرد🤭🤣🤣🤣

کار خوبی کردی گفتی مثل مادر من و شما زیادن که اصالت دارن و دهن به دهن هر بیشعوری نمیذارن به درک که رفت اون معلوم نبوده از کجا دلش پر بوده زورش نرسیده آمده اینطوری گفته

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اخه چه بگه بچه همش نمیشه که دعوا کرد

فقط بی محلی کنین انگار دیواره تجربه دارم خودم اینجور آدما بی عرضگیشونو پای دین میزارن البته خودشون که دین ندارن دین بقیه. بزارین عصبانی باشه از عصبانیت بمیره واکنش شما باعث توهین بیشتر میشه گناه اونم سنگبنتر میشه.واکنش ندید

کم به این داماد و عروسای عتیقه رو بدید انقدر گستاخ شده که جلوی مادرتون و شما فحش میده؟!اونم به اماما

واقعا بعضیا بجای مغز پهن تو سرشونه اجازه بدید از ی جایی به بعد به اعتقادات بقیه احترام نزاریم

حتی اگر اعتقادم نداره جلوی شمایی ک اعتقاد دارید نباید اینطوری بگه ی مدت سرسنگین باشید باهاش زیادم رو ندید دعوتشونم نکنید رفت و امد حداقل برای یکی دوماه قطع خواهرت طرف شوهرش بود اونم راه ندید مردک کم عقل کم شعور