2821
2789
عنوان

مراسم عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یعنی چی دختر مناسب داداشم نیست زن هم بگیره حتما وقتی داشت سی سالش شد و اوضاع بهتر ...

نه عزیزم به خاطر همین خودشم دنبال اینه زودتر زن بگیره اصلا اهل سرکوفت زدن نیست

پزشک

قصد ناراحت کردنت رو ندارم اگر حضوری پیدا نکردی صبر کن تا پیدا بشه سمت سایت و ... نرو

خواهر مرسی ازت .الان واقعا سخته برامون خیلی آخه یکی ندونه فکر میکنه مشکلی داره بنده خدا

پزشک

خواهر مرسی ازت .الان واقعا سخته برامون خیلی آخه یکی ندونه فکر میکنه مشکلی داره بنده خدا

مطمئن باش داداشت پسر قابلی باشه همه اطرافیانت میدونن ایراد از اون نیست و به سلیقه اش دختر پیدا نشده

ایشالا که میشه یکم دیگه هم صبر کن

مطمئن باش داداشت پسر قابلی باشه همه اطرافیانت میدونن ایراد از اون نیست و به سلیقه اش دختر پیدا نشده ...

هر جمعی میریم میگن کاش پسر ما دختر بود میدادیم به داداشت انقدر که عالیه این پسر

پزشک

دختر مناسبش پیدا نکردیم

بذارید خودش عاشق بشه.اینطوری بهتره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏