2777
2789

قضیه اینه ۸ ساله ازدواج کردم و ۵ ساله شوهرم میگه بچه میخوام

من می دیدم ماهی یکی دوبار که دعوامون میشد فحشای بدی به من و خانوادم میداد و به من حمله میکرد تو دلم میگفتم بچه نمیارم

الان به مرحله ای رسیدم که دلم خیلی برلش میسوزه همکاراش همه بچه دارن و بچه براش شده آرزو.. کلی وسایل خونه خریده به ذوق زندگی😭

چندسال پیش بهش گفتم ک اگه منو بزنی بچه دار نمیشم ولی چون بعدش خیلی اذیت کرد و همش میگفت و جنگ روانی راه انداخته بود دیگه نگفتم و علت بچه دار نشدنم رو دوباره تکرار نکردم

الان دیشب به من میگه هر زنی مهر مادری داره و دوس داره بچه دار شه ولی تو نداری

من میخوام بهش بگم اگه بچه میخوای بریم مشاوره حرفامونو بزنیم و تا زمانی ک فحش میدی بچه نمیارم ولی از واکنشش میترسم واقعا

چکار کنم واقعا شده بزرگترین ترسم

اینم بگم یواشکی قرص میخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی همه دلشون نمیخواد مادر بشن پیرو اون حرف شوهرت که میگه هر زنی مهر مادری داره و دلش میخواد بچه دار بشه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خب تا کی میخوای از حرف زدن بترسی مرگ یه بار شیونم یه بار بشین قشنگ باهاش حرف بزن هرچی شد شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه بار که حالش خوب خوب بود با زبون خوش بهش بگو

بگو من میترسم همون رفتاری که با من میکنی با بچمون هم داشته باشی

بگو اینجوری نمیشه بچه خوب تربیت کرد

بچه باید از پدر و مادرش فقط آرامش و محبت دریافت کنه

با دیدن دعواشون فقط آسیب روحی میبینه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

۳۲ اون ۳۰ منسن اون بیشتر میزنه و همیشه میره بیرون همه میگن چرا بچه نداری

از شوهر من یکی دو سال کوچیکتره شوهر من هنوز حس میکنه ۲۰ سالشه 😂

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

فقط یه چیزی

مواظب باش تو یه تایمی برای رسیدن به هدف نقش بازی نکنه و بعد رسیدن به هدف تو منگنه قرارت بده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب تا کی میخوای از حرف زدن بترسی مرگ یه بار شیونم یه بار بشین قشنگ باهاش حرف بزن هرچی شد شد

همین دیگه از واکنشش میترسم چون گردنمو میگیره بلایی سرم نیاد

بعدش اینکه خیلی بیقرار میشه تا روزها درگیرم

همین دیگه از واکنشش میترسم چون گردنمو میگیره بلایی سرم نیادبعدش اینکه خیلی بیقرار میشه تا روزها درگی ...

اگر اینقدر قاطیه یه نامه بنویس یا ویس بده بهش بفرست براش وقتی که نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یه بار که حالش خوب خوب بود با زبون خوش بهش بگو بگو من میترسم همون رفتاری که با من میکنی با بچمون هم ...

چه جوری بگم بریم مشاوره

اخه با حرف درست نمیشه تربیتش غلط بوده