2777
2789

بگید ما هیچ وظیفه ایی نداریم پول جمع میکنیم بریم سالمندان من به چهره مامانم دستاش نگاه میکنم گریم میگیره اون همه تلاش بی خوابی که برام کشیده رو یادم میاره زحمتاش یادم میاره زایمان دوران بارداری سختش میتونستم نباشم این دنیا رو نبینم اون دنیا رو بهم هدیه کرده اولین کسیه که صدای قلبم از درونش شنیده بودن به هنر نحو خیلی بهتر از عدمه چه حوری میتونید به گسی که زندگی بخشیده بهتون بگید ما وظیفه ایی نداریم در قبالش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مخالف این کارم

ولی بعضی ها واقعا شرایط ندارن. زندگی ها فرق داره. بعضی ها اخلاق ندارن همون بنده خدارو بذارن سالمندان بهتره تا صبح تا شب فحشش بدن و آزار و اذیت روانیش کنن.

بازم میگم موافق سالمندان نیستم و معتقدم ما در قبالشون مسئولیم

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

موافقم باهات

واقعا چه نعمتی از خانواده بالاتره که قدر نمیدونن

اینکه شاغلیم و شرایط نداریم هم بهانست

میتونن براشون پرستار بگیرن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من مامانم کار بزرگی برام نکرده مثل همه ماماناست

همین که شما همچین تفکری راجبش دارین یعنی کار بزرگی کرده.. وگرنه کم نیستن آدمایی که از مادرشون نفرت دارن یا بخاطرش خودکشی میکنن یا هرروز نفرینش میکنن

لطفا لایک نکنیییییید

ببین زندگیا فرق داره

اینو همیشه یادت باشه که ما تو شرایط اون آدم نیستیم

اگر منظورت تاپیک پربازدیده

مادر اون خانوم دیسک کمر دارن ، برادرشون مشکل اعصاب داره و دستشون تنگه

شرایط نگهداری ندارن

نگهداری با عزت و محترمانه ، بهتر از سربار شدن و زندگی زیر بار منت و نفرته 💔

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تا مریض داری نکردی نمیتونی این حرف را بزنی

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

به دل و عاطفه نیست

گاهی شرایطش نیست

مجبورا

باید فرهنگ سازی بشه و انقدر زیاد از نظر عاطفی ملامت نکنید

من خیلی قبول دارم

خودم الان برای خودم جا انداختم بچه هام وظیفه ای ندارند

برای والدینم هم انشالله سالم و سلامت باشن هیچی نمیتونن جلو جلو بگم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃