2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال اولی که توعقدبودیم باشوهرم رفتیم دوتاشال خریدیم برامامانمومامانش منم برای هرکدوم یک جعبه شیری ...

من روسری ابریشمی خریده بودم با گوشکوب برقی برای جفتشون برای مادربزرگ شوهرمم روسری چه خاطره تلخی شد برام نمیدونی چه رفتارای زشتی کردن خواهرشوهرام که چرا سورپرایز مارو خراب کردید قهر بدرفتاری توهین انگار به من گفته بودن سورپرایز دارن یا انگار ننشون الزایمر داره و کر و کوره تو تلویزیون ندیده نمیدونه روز مادره😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من روسری ابریشمی خریده بودم با گوشکوب برقی برای جفتشون برای مادربزرگ شوهرمم روسری چه خاطره تلخی شد ب ...

وااا

چقدر بی فرهنگ☹️

از خداشون باشه

مم تکلد بابامو میخواستم سوپرایز کنم

جلوتر زنداداشم ب برادرزاده ام ک ۳ سالشه یاد داد که ب اقاجون بگو تولدت مبارک

اونم بدو رفت گفت

ولی انقدرر برام شیرین بود انقدر کار زنداداشم برام جالب بود ک احترام پدرمو نگهداشتنو ب بچش یاد میداد

اصلاا یاد سوپرایزمم نیوفتادم بعدش منو ابجیم رفتیم براش جشن دورهمی خانوادگی گرفتیم

بخدا مردم نمک نشناس شدن قدر عروس خوبو باید دونست

واااچقدر بی فرهنگ☹️از خداشون باشهمم تکلد بابامو میخواستم سوپرایز کنم جلوتر زنداداشم ب برادرزاده ام ک ...

اینا کلا شخصیتشون اینطوریه مامانشونم همینطوری قدرنشناس من سالهاست ارتباط ندارم باهاشون ولی هرسال با اینکه نمیرفتم کادوی مادرشوهرمو دقیقا مثل مامانم میخریدم کادو میکردم میدادم همسرم ببره بهش بده بعد فوتش هم به همسرم میگه به جای کادو براش یه چی بخر خیرات کن ولی اونا سر خاک مادرشون کیک برده بودن برای روز مادر به دختر من ندادن😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینا کلا شخصیتشون اینطوریه مامانشونم همینطوری قدرنشناس من سالهاست ارتباط ندارم باهاشون ولی هرسال با ...

تو کار خودتو کن بخاطر همسرت

ب اون بی فرهنگام کاری نداشته باش اهمیت نده

اینا کلا شخصیتشون اینطوریه مامانشونم همینطوری قدرنشناس من سالهاست ارتباط ندارم باهاشون ولی هرسال با ...

بی دلیل؟چیزی نگفتی قبلش؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

بی دلیل؟چیزی نگفتی قبلش؟

من که نبودم همسرم و دخترم رفته بودن کلا یه سری اخلاقای عجیب دارن یکم عذرمیخوام عقده این

من که نبودم همسرم و دخترم رفته بودن کلا یه سری اخلاقای عجیب دارن یکم عذرمیخوام عقده این

نه منظورم اینه شاید از اول با دعوا وارد خانوادشون شدی

که الان بدشون میاد ازت

شاید راضی نبودن و...

بلاخره این غقده به قول خودت از یه جایی سر چشمه میگیره

مگه الکی میشه؟

!

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نه منظورم اینه شاید از اول با دعوا وارد خانوادشون شدی که الان بدشون میاد ازت شاید راضی نبودن و...بلا ...

دعوایی در کار نبود کلا با هیشکی جز خودشون خوب نیستن حتی خاله عمه عمو باهمه همش در حال قهر و آشتین یه جورایی منزوین