من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
آفرین . دقیقا 👌 بخدا همه چی دارم بجز انگیزه . ولی نمیدونم چرا جور نمیشه با کسی هم آشنا بشم😑
میدونی ادم باید وقت بذاره بره بیرون چهار نفرو ببینه تو اجتماع فعال باشه که با کسی اشنا بشه،من که شب تا صبح تو اتاق دذس میخونم مگه دیو و جن ها بیان بهم درخواست بدن،،پس نتیجه میگیریم نمیشه تو این سن
میدونی ادم باید وقت بذاره بره بیرون چهار نفرو ببینه تو اجتماع فعال باشه که با کسی اشنا بشه،من که شب ...
من خیلی بیرون میرم . تیپمم خیلی امروز قد و قیافه هم خوبم . فقط مشکلم اینه .. خیلی جدی و مغرور بنظر میام ! هر کی منو ببینه فک میکنه متاهل و متعهدم !😑 دست خودمم نیس . اینجوری بزرگ شدم .
۱۸ سالمه همه همسن و سالام تو رابطن یا شوهر کردن حتی
ولی من خیلی راضیم
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣