2777
2789
عنوان

دوران عقد

305 بازدید | 20 پست

تو دوران عقدم و همسرم با رضایت من میخوادبره سرویس طلامو بفروشه و من میگم منم همراهت میام باهم بریم میگه نه خودم تنهایی میرم میفروشم و میام

و بانک هم میخواد بره میگم باهم بریم میگه نه نمیدونم دلیلش چیه میگه اینا کارای مردونه نمیخواد تو بیایی منم اعصابم خوردشده چرا نمیزاره همراهش بیام

واسه چی میخاد بفروشه

تلاش گرگ مادر را سگ چوپان نمیفهمد/رهایی شوق زندانیست که زندان بان نمیفهمد/شبی از صحبت یک دزد بر این مفهوم پی بردم برای شام فرزندان پدر ایمان نمیفهمد/و فهمیدم نفهمیدن خودش فهمیست در آدم و هرکس گفت میفهمد همان انسان نمیفهمد...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برای خونمون زودتر بسازیم

نمیدونم چی بگم بخدا چه اخلاقا

حالا تو باهاش بری مگه چی میشه

تلاش گرگ مادر را سگ چوپان نمیفهمد/رهایی شوق زندانیست که زندان بان نمیفهمد/شبی از صحبت یک دزد بر این مفهوم پی بردم برای شام فرزندان پدر ایمان نمیفهمد/و فهمیدم نفهمیدن خودش فهمیست در آدم و هرکس گفت میفهمد همان انسان نمیفهمد...

اگه قرار نیست خونه به نامت بشه طلاهات را ندهاحتمالا خریدار طلا اقوام درجه یک همسرت هستن مادری برادر ...

نه ما اصلاخانواده دخالت نمیدیم و خبر ندارن

چون همسرم نزدیک عروسی برام میخره چون مجبوره

میخواد بره بده دست مادرش 😂 حتما ازین مرداس اعتقاد داره زن باید چیزی نداشته باشه وگرنه فیلش یاد هندو ...

مادرش فوت شده

و ما اصلا خانواده ها دخالت نمزدیج و نزدیک عروسی رسم داریم حتما عروس طلا داشته باشه بخاطر همین مجبوره بخره و میخره

کار شوهرت درست نبست اما رفتن شما هم ضروری نیست ارزش نداره بخاطرش اختلاف درست کنی شاید پبش دوستش شرمن ...

دقیقا خودم همچین فکری کردم و بهش گفتم من داخل مغازه نمیام