بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پیاز سرخ میکنم، گوشت چرخی هم میریزم با فلفل دلمه و قارچ ریز شده، همه رو سرخ میکنم، میشه یه سوسیس ریز شده هم بهش زد، خوشمزه میشه.خلاصه همه رو سرخ میکنم با یکم رب و سس کچاپ، بعد هم خاموش میکنم، یکم پنیر میریزم، میریزم لای نون و بعد هم توی دستگاه میذارم.
فلفل دلمه سبز ذرت پنیر پیتزا گوشت چرخ کرده یا مرغ پیاز
اول پیاز رو تفت میدی بعدش زردچوبه میزنی، بعد گوشت چرخکرده بعد قارچهایی که جدا پختیم و آبش گرفته شده رو میریزیم بعد که تفت خورد فلفل دلمه بعد ذرت،فلف سیاه و ادویه کاری میزنی،رب گوجه درحدیکه فقط رنگشو کمی عوض کنه ن خیلی اخرای پخت هم اویشن،بعد دستگاه رو روشن مینی با فرچه روغن مالی میکنی خونهای مثلثی شکل رودروشومیبندی که کاملا داغ بشه بعد چهار تا نون تست بچین کف یه سینی بعد سس قرمز بریز رو نونا با پشت قاشق پهنش کن ب کل نون بعدم موادی که بالا اماده کردی روشم پنیر پیتزا و روش مجدد یه نون تست دیگه،کلا چهارتا درست میکنی میزاری داخل دستگاه و بنا به ذائقه و سلیقتون نرمتر یا خشکتر بر میداری