2777
2789

از نه شب جیغ میزد تاالان 😭😭😭 ۵۰ روزشه نمیدونم دردش چیه اصلا اینجوری نبود آروم بود زنگ زدم بردمش دادم ب مامانم

مامانمم گف برو بخواب

خدایی دم مامانامون گرم ک ب موقع ب دادمون میرسن داشتم روانی میشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکمش درد میکنه

قطره کولیک ایز بده

منم بچم دوماهشه دیدیم داره دلدرد شروع میشه قطره دادیم الان تحت خوابیده

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
و منی که مادر نداشتم و همه این روزا رو تنهایی سپری کردم.خدا مادرتو حفظ کنه♥️

منم تو شهر غریب با دوتا بچه اونم فاصله کم،تنهایی میگذرونم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
ممنون همش خدا خدا میکنم کی بزرگ میشن تا من ی نفس راحت بکشم

عزیزم ماها پشتمون باید به خدا گرم باشه🌸 .چه روزایی که کم اوردم باز دستمو زدم به زانومو بلند شدم دخترم دوبار اتاق عمل رفت خیلی سخت بود اما چون کسی پشتم نبود به خودم تکیه کردم.شما هم تکیه گاه خودت هستی بچه هات هم بزرگ میشن عزیزم♥️

عزیزم ماها پشتمون باید به خدا گرم باشه🌸 .چه روزایی که کم اوردم باز دستمو زدم به زانومو بلند شدم دخت ...

ممنون عزیزم

خدا خفظشون کنه

جوجه هات چندتان