2821
2789
عنوان

بیاید حرف🩷☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 329 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۷ تا ۱۹ حسابم کن😂

واییی چهه کوشولو🥲من شمارو جای خالم حساب میکردم وایب خوبی میگرفتم هعیی💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ببین برا من یه مربع آبیه با دایره که یه فلش روشهاین نکته انحرافیش چیه؟😂💔🗿

پس راسته که میگن پسرای شیرازی بچه مثبتن

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

نرو سمیه🤣

اسید میزنی سمیه اور نزنی سمیه ها

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

قربونت قشنگم خوبی تو 💋🤍

خدا نکنههه بدک نیستم خداروشکر

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

💔🗿

😂🥲اشکال نداره

آروین شبت بخیر من برم

اسید میزنی سمیه اور نزنی سمیه ها

من سمیه نیستم آروین سمیه ست😐😐😐به اون بگو

من سمیه نیستم آروین سمیه ست😐😐😐به اون بگو

😐بیچاره گناه داره💔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز