2777
2789
عنوان

همسایه عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 26 پست
بطور نامحسوس باید سردربیاره دیگه چه غلطی میکنن

ببین اگر زیر سر یا بالا سر بودن مشکلی نبود تا حدودی ولی دو واحد ّغل هم هستیم و برای همین نمیتونم بیخیال باشم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحب خونه و مدیر ساختمون خیلی گاگول هستن فقط صاحب خونه میخواد اجاره بده حالا به هرکی شد شبا از ترس ...

نه جانم باشماکه کاری ندارن شماهم عادی برخورد کن چیزی نشده که فقط مشکوکی ان شالله اونم خیر هست .همسایگی های ما هم اونطور اتفاقا افتاده

در رو قفل کن وقتی خونه تنهایی وتمام

ما یه همسایه تو واحد بغلی داشتیم خانومه وقتی اومدن گفت شوهرم فوت کرده وقتا بچه داره بعد از یه مدت یه ...

دقیقا به صاحب خونه و مدیر ساختمون گفتن زن و شوهرت ولی من نمیدونم این چه زن و شوهر بودنیه که اصن زنه نیست مرده هم اینجوری خونه میده دست رفیقاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه جانم باشماکه کاری ندارن شماهم عادی برخورد کن چیزی نشده که فقط مشکوکی ان شالله اونم خیر هست .همسای ...

آره حتما عزیزم

همیشه دو تا قفل میزنم

از خونه نمیتونم برم بیرون به خاطر شرایط بارداریم برای همین یکم سختم شده و استرسی شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مدیر ساختمون به درد نخوری داریم که فقط بگم ساختمون بی در و پیکره

آره معلومه

ما ی همسایه برامون اومد ی دختره بود بعضی شبا پسر میومد خونش از صدای خنده هاشون معلوم بود مش روب اینا میخورن ما خیلی اذیت میشدیم انگار فیلم پو رن نگا میکردیم ب مدیر ساختمون گفتیم اونم سریع ب صاحب خونه زنگ زد ب ی ماه نکشید بیرونش کردن گفتن ما تو مجتمع هرکسیو راه نمیدیم حتی مدیر گفته حق ندارین ب مجرد خونه بدین

آره معلومه ما ی همسایه برامون اومد ی دختره بود بعضی شبا پسر میومد خونش از صدای خنده هاشون معلوم بود ...

دمش گرم باز

دقیقا اینا هم همینجوری هستن انگار خونه تیمیه 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اصلا جای شما بودم زنگ می زدم ۱۱۰ گزارش می دادم می گفتم شک دارم که ای خونه تیمی هست هر بار چند تا مرد جدید میان تو خونه و می رن و معلوم نیست تو خونه چیکار می کنند!

اصلا از کجا معلوم تو کار تروریستی نباشند؟

همون که پلیس بیاد خونه رو بگرده و سر از کارشون دربیاره بیرونشون می کنه!

اینها صد در صد یه کار خلاف دارند انجام می دن

الهم عجل لولیک الفرج

من اصلا جای شما بودم زنگ می زدم ۱۱۰ گزارش می دادم می گفتم شک دارم که ای خونه تیمی هست هر بار چند تا ...

خودم چندبار خواستم اینکارو بکنم ولی گفتم اگر برام دردسر بشه چی

منصرف شدم

حالا جالبه یه سری میگن کنجکاوی نکن یا دخالت نکن

آخه واقعا نمیشه

حتی اگر طبقه دیگه ای هم بودن به نظرم برای کل ساختمون خطرناک بودن و مدیر ساختمون باید پی کار رو میگرفت که انقدر آدم شل مغزیه و هیچکاری نمیکنه که حرص میخورم از دستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم چندبار خواستم اینکارو بکنم ولی گفتم اگر برام دردسر بشه چی منصرف شدم حالا جالبه یه سری میگن کنجک ...

زنگ بزن ۱۱۰ بگو. اصلا میان خونه رو بازدید می کنند کاری هم به شما ندارند

یه آشنایی داشتیم می گفت یه همسایه داریم مشکوک هستند هر بار ادم های غریبه میان تو خونه و می رن بعد زنگ زده بود ۱۱۰ و امده بودن معلوم شده بود خونه تیمی خرابکاری برای امنیت هست همه رو دستگیر کردن و بردن.

الهم عجل لولیک الفرج

زنگ بزن ۱۱۰ بگو. اصلا میان خونه رو بازدید می کنند کاری هم به شما ندارند یه آشنایی داشتیم می گفت یه ه ...

ای واااای پس اینم همینه

🫢🫢🫢

1
5
10
15
20
25
30
35
40