2777
2789
عنوان

میترسم بمیرم شوهرم بره زن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 46 پست
چرا به مرگ فکر می کنی تااین حد؟!!!! بعدم وقتی می میریم، روح مون در دنیای دیگه ای سرگرم کارهای دیگه ...

همین دیگه فکر میکنم بهش حالم خیلی بده میشه. در صورتی که میدونم خودم نمیفهمم ولی واقعا حس خیلی بدیه

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله سال های سال با خوشبختی کنار همسرت زندگی کنی به پای هم پیر شین

ممنونم عزیزم ، انشاالله

وقتی بمیری تعلقات این دنیا به چه دردت میخوره مال تو نیست دیگهخیلی ها زنده اند و شوهرشون خیانت میکنه ...

آره بیچاره اونایی که زنده ان و شوهرشون خیانت میکنه، واقعا آدم نابود میشه.

خدایی نکرده شوهرت فوت کنه، تو هم ازدواج میکنی

دنیا همین

وقتی مردیم دیگه چه فرقی داره بعد ما چی میشه؟

فقط برای مادر وقتی بچه اش کوچیکه سخته

چون لحظه جون دادن هم با خودش میگه بچه ام چی میشه

البته دور از این جمع و همه ی مادرهای خوب دنیا

دور از جونت ولی طبیعیه اونم بعد شما حق زندگی دارهوقتی آدم در قید حیات نباشه چه فرقی میکنه همسرش ازدو ...

میدونم ولی خیلی حس حسادت بدی دارم دلم نمیخواهد به جز من شوهرم با کسی دیگه باشه ، الان بهش گفتم دیگه زن نمیگیری اگه من نباشم گفت نه دور از جونت این چه حرفیه. ولی میدونم مامانش اینا مجبورش میکنن اونم میگیره