2777
2789
عنوان

من نفهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 28 پست
فک کن بری رابطه داشته باشی شب بیای خونه بابات،ماه بعدشم حامله شیبا پدرت سر یه سفره باشی و هر ماه شکم ...

ما که همش خونه بابام بودیم.بعدمشوهرم میگفت حامله هم بشی فدا سرت مگه چیه زن و شوهریم!

بهتریین دلیل نداشتن رابطه جنسی در دوران عقد اینه که لاقل وقتی فهمیدی رابطه جنسی داشته قبل ازدواج در امان میمونی و الوده نمیشی و ازش میخوای ازمایشات مربوطه رو انجام بده .درسته برای همه صددرصد جواب نمیده ولی خیلی از دوستامون تو همین نی نی سایت تو دوران عقد فهمیدن چه اشتباهی کردن که رابطه برقرار کردن چون الوده شدن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که ده ساله متاهلم.ولی میگم اگه شناختی میخواد باشه قبل عقد باید باشه .چرا آدم با کسی که نمیشناسه ع ...

والا بخدا این دوران شناخت لعنتی رو بذارین قبل از عقد دیگه

من نمیفهمم چجوری بدون شناخت وبدون حس داشتن به طرف بله میگن سر سفره عقد اخه

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

ما که همش خونه بابام بودیم.بعدمشوهرم میگفت حامله هم بشی فدا سرت مگه چیه زن و شوهریم!

زن و شوهر وقتی تو خونه مشترک باشن حامله بشن خوبه،ولی اینوه خونه بابات باشی و حانله بشی یه جوریه انگار

غروب رابطه داری بعدش میای خونه با بابات چشم تو چشم بشی اصلا خود ادم خجالت میکشه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

زن و شوهر وقتی تو خونه مشترک باشن حامله بشن خوبه،ولی اینوه خونه بابات باشی و حانله بشی یه جوریه انگا ...

نمیدونم والا ما که مشکلی نداشتیم!هر دو هممذهبی و سنتی بودیم ولی تو این چیزا گیر نبودیم.شایدمچون شرایطمون جور بود فوقش میگفتیم سریع میریم سر خونه زندگیمون

نمیدونم والا ما که مشکلی نداشتیم!هر دو هممذهبی و سنتی بودیم ولی تو این چیزا گیر نبودیم.شایدمچون شرای ...

ولی خودتونم الان گفتین شوهرتون چندان تمایلی به ازدواج نداشت چون همش پیش هم بودین..

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ولی خودتونم الان گفتین شوهرتون چندان تمایلی به ازدواج نداشت چون همش پیش هم بودین..

آره میگفت بزار راحت باشیم .ازین نظر قبول دارم.ولی خب من دیگه بهش گفتم عروسی بگیریم بریم خونه خودمون

آره میگفت بزار راحت باشیم .ازین نظر قبول دارم.ولی خب من دیگه بهش گفتم عروسی بگیریم بریم خونه خودمون

ببخشید ولی لفظی میگن راحت باشیم

بعدشم راحتی ازچه نظر؟از نظر اینکه خب ما که باهمیم الانم بعد ازدواجم با همیم و خرج خونه ام میاد روش،پس اینجوری بهتره

دقیقا تنها ترسی که داشت خرج خونه بود.

خب پس اینم دلیل