دست چپم و سینه چپم درد میگیره شبا از چیه پیض س تا دکترم رفتم اکو نوار گرفتم مشکلی نبود ولی خیلی ادم عصبیم و استرسیم کلا دس میزنم ب سینه چپم درد میگیزه مخصوصا ناحیه ن و ک از چیه؟
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
نه فک کنم خدایی نکرده توهم فیبروم داری برو دکتر زنان بگو برات سونو از سینه بنویسه برو انجام بده برا ...
عزیزم ندارم من دس چپمم درد میگیره از استرسه همش میترسم نکنه قلبم وابسه..
خدایاشکرت برای لحظههایی که امیدواری همهی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانوادهام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.
منم دست چپم درد میگرفت همش میگفتم حتما از قلبمهبعضاً جوش میزنم یا گریه میکنم دست چپم کرخت هم میشه ول ...
وقتی خیلی میترسم تپش قلب میگیرم