2777
2789
عنوان

معلمی که معلم نیست

110 بازدید | 13 پست

سلام من کلاس نهمم پارسال برامون یه معلم هدیه جدید آوردن لجباز و مغرور و ببخشیدا بی شخصیت اصلا بهص نمیخورد معلم باشه امسالم همینجوریه

امروز باهاش کلاس داشتیم بعد من تو کتابم برا دوستم نوشتم ه به فلانی فامیلیشو نوشتم فوری اومده کتابمو گرفته تا آخر زنگم بهم نداد میگه تو چرا با دوستت نامه نگاری میکنی اصلا نامه ای در کار نبوده بعدشم من اصلا فحش بدم اون حق نداره بیاد کتابمو بگیره بعدم رفته به کلاس دفتر نشون داده یه کمشو پاک کردم ولی بازم دیده میشد

هر اتفاقی تو کلاس میفته میره به همه دفتر میگه شاید کسی دوست نداشته باشه،بقیه خبر داشته باشن یه آدم بی شخصیته و عقده ای فقط که برا یه معلم یا بزرگسال واقعا زشته

یه معلم لجبازی که خدا میدونه الانم مطمئنم نمره ترم اولمو میخواد کم بده و سر امتحانم هیچ کمکی نکنه

سرکلاسش اینقدر با لحن بدی صحبت میکنه با آدم جواب مارو نمیده اصلا من و همه دوستام اصلا دوست نداریم سرکلاسشباشیم کلاساش خیلی خسته کنندس

حالا میترسم نمرمو کم بده آخه تعریف نباشه ولی بقیه نمره هام خوبه بعد هدیه به آسونی این وسط خراب شه😭😭😭

حالا بگیریم اون معلم بدترین معلم دنیا ولی عزیزم چرا قبول نمیکنی کارت اشتباه بوده؟ بله شما سرکلاس نامه دادی و اشتباهه و معلم باید تودفتر همه چیز را بگه چون مسئولیتش همینه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بگیریم اون معلم بدترین معلم دنیا ولی عزیزم چرا قبول نمیکنی کارت اشتباه بوده؟ بله شما سرکلاس نام ...

من قبول دارم اشتباه کردم ولی اون نباید اینجوری رفتار کنه اصلا من نامه ندادم کلاسمون کوچیکه همه کنار همیم تو کتاب خودم یه چیزی نوشتم دوستم دید همین

اون که هدیه نیست هنوز تو ابتدایی موندیدیگه خربزه خوردی پا لرزشم بشین

شده از من تا خدا ما بهش میگم هدیه

من از دستی که ننوشتم اصلا قصد بدی نداشتم به عنوان یه شوخی با دوستام بود شوخی که اشکال نداره

باشما کاری ندارم البته کار زشتی انجام دادی.

ولی در کل به نظرم حق بعضی دانش آموزا معلمای بد اخلاق و خبر چین هست.

من انقدر باهاشون خوب و آروم برخورد کردم بعضیاشون شروع کردن گردن کشی. دیدم لیاقت ندارن شدم یه معلم خشک و زمخت. دیگه هم محلشون نمیدم. درسمو میدم و میرم. نه حرفی نه صمیمیتی هیچی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شده از من تا خدا ما بهش میگم هدیه من از دستی که ننوشتم اصلا قصد بدی نداشتم به عنوان یه شوخی با دوست ...

خودم نهمم پیام آسمانیه از من تا خدارو از کجات درآوردی ؟! خب دا ابتدایی فقط هدیس🤣

شوخی سر کلاس ؟ حق آدم با نمک همینه

•همون daisy💅🏻•

چه باحالکلا توپ فقط تو زمین معلم هست اره؟کارت زشت بوده که ناراحت شدی دفتر مدرسه هم بدونه دیگه

نه منظورم این موضوع نیست همه موضوع هارو میره میگه حتی چیزای شخصی

مثلا یه بار یکیاز بچه ها گفت که من مامانم نمیتونه بیاد مدرسه چون وضعم مالیمون خوب نیست میره سرکار فرداش همه معلما فهمیدن که وضع مالیشون زیاد خوب نیست معذب میشه خب

باشما کاری ندارم البته کار زشتی انجام دادی.ولی در کل به نظرم حق بعضی دانش آموزا معلمای بد اخلاق و خب ...

من اونجوری که فکر میکنین نیستم همه معلما ازم راضین احترام معلما رو همیشه نگه میدارم ولی این قضیه یه شوخی با دوستم بود

من از بعصی از معلما خوشم نمیاد معلما هم همین طور دیکه حقه اظهار علایقمو که دارم اونم با دوستام

شده از من تا خدا ما بهش میگم هدیهمن از دستی که ننوشتم اصلا قصد بدی نداشتم به عنوان یه شوخی با دوستام ...

عزیزم اصلا رفتار تو توجیه نکن

وقتی رفتار بدی میکنیم دیگران هم عصبانی میشه

به نظرم که از جلسات بعد ساکت سر کلاسش باش و به درس گوش بده تا بدتر لج نکرده

عزیزم اصلا رفتار تو توجیه نکنوقتی رفتار بدی میکنیم دیگران هم عصبانی میشهبه نظرم که از جلسات بعد ساکت ...

مممنونم ازتون باشه انشالله که لج نکنه بیشتر از این

آخه خیلی فاز میگیره برا دینی انگاری که ریاضیهیا علوم